Thread: PLASMA vs LCD
View Single Post
Old 24-05-2008, 00:05   #53 (permalink)
flavian
Registered User

flavian's Avatar

Quote:
Daca tu iti permiti un Pioneer, ma bucur pentru tine. Daca ai si luat decizia sa cumperi unul, atunci te felicit. Esti the hot man in town. Daca ai un BMW, esti chiar mult deasupra astora rupti in fund care populam forumul. Imi cer scuze ca am indraznit sa scriu si eu pe aici, imi cer scuze ca n-am fost capabil sa-mi cumpar decat un lcd de 32" pe care am dat doar 1200 de euro asta vara. Poate o sa cresc si eu mare si o sa-mi permit o plasma. Sau un BMW. Si o vila mare pentru viitorul proiector. Vai, visez.
Eram 99% convins sa-mi iau plasma acum vreun an si jumatate. Atunci am descoperit insa proiectoarele. Sunt mai cinefil de felul meu, nu prea ma joc, iar ecranul de 98" pe care il am e perfect pentru mine.
Stau la casa, BMW nu am si nu visez la ele, fratele meu are ca el e mai pasionat de asa ceva. De visat, visez la o masina cu CVT, am eu pata pusa pe asa ceva, dar momentan doar multitronicul de pe Audi A4 indeplineste aceasta conditie.

Cu toata negarea, vad ca oamenii cu experienta de pe aici tot plasme viseaza, mai ales cine a inceput cu asa ceva, putin probabil sa-l mai vezi trecand pe LCD. Din pacate LCD a fost de la inceput gandit ca o tehnologie mai ieftina dar mai slaba calitativ decat plasma. Nu este ca laservue sau OLED care vin din start cu o calitate superioara si chiar au sanse sa detroneze plasma de pe primul loc de calitate imagine pe care il detine de ani buni. Asta e posibil si e o evolutie fireasca a tehnicii, dar nu degeaba e laservue denumit Kuro-Killer, e clar ca la ora asta referinta calitatii in domeniu ramane tot o plasma.

Last edited by flavian; 24-05-2008 at 00:40..

flavian is offline    Reply With Quote