View Single Post
Old 25-05-2008, 04:07   #4 (permalink)
pr45l3a
Registered User

pr45l3a's Avatar

42 bs
dupa 20 clasa devine mai puternica ..
sunt 42 si mi am luat azi de la un hox un 1 shot (combo )
healurile sunt dragutze ele in numar de 3 dintre care unu are cd de 1 min pe el .. daca l ai dat si ai un party member la 20 la % daca nu da cineva un stun sau el miss ceva nu prea ai cum sa l salvezi pt ca toate healurile sunt de tipul hot ( mai putin cel de 1 min ) .. banuiesc ca si celelalte healing class tot genul asta de heal au nu stiu sigur .. e interesant la inceput dar te plictisesti dupa un timp .. there is no chalange all you do is click a button cand ti se duce hot ul si isi ia heal tot partyul
dmg ul pe mele e acceptabil .. dar avand in vedere ca azi un ranger mai mic decat mine cu 2 lvls baga numai crituri de 1-2k si eu dau cateva sute poate nu e chiar asa de stralucit
la 42 acum am 1100 hp 1200 sta parca si 1400 mana self buffed .. se poate sa mint dar nu cu mult
am facut niste minigames cu el si am fost cam ghinionist am picat contra premades de cateva ori si din vreo 5 meciuri am castigat 1 deci nu ma pot pronunta pt ca nu faceam altceva tot meciul decat sa ma aventurez singur su cu unicul coechipier in fata unui angry mob de 6 persoane care ma maturau instant
in privinta buildului cred ca nu ne putem pronunta decat la max lvl .. pana acum talentsurile sunt situationale spre neglijabile pe alocuri folositoare eu am mers pe wrath.. am niste +dmg pt niste combos binevenit pt soloplay un charge total nefolositor un aoe debuf si o hp aura care sunt mai mult decat ok pt dungeons ..
am incercat si spirit sau cum se numeste .. dar mi s a parut ca e un pic orientat catre group play treeul respectiv dar merita cu siguranta luat in considerare mi se pare chiar mai bun decat wrath ul
daca stau sa ma intreb acum cred ca mi ar fi placut mai mult un guardian sau barbarian dar nici cu bs ul nu mi e rusine si cu siguranta o sa l duc pana la 80 .. healing class as recomanda mai bine un pom care nu am jucat dar am vazut cum se descurca si poate un tos daca ti place caster class ul ( eu l am incercat pana pe la lvl 6 si m am speriat cand am vazut ca primul skill e un spell cu care dadeam 110 ae dmg spre deosebire de un demonologist care la acelas lvl dadea 60 daca nu ma insel )

pr45l3a is offline    Reply With Quote