h3x0r, da, surpriza ma uit cu prietena la film, ea are puteri paranormale si imi transmite mesaje subliminale

E treaba ta daca ti-a placut mai mult filmul. Pentru mine la asa casting mi se pare un esec si e treaba mea daca nu am fost atat de incantat de creierii zburati cat sa nu ma deranjeze problemele filmului.
Nu simt nevoia unei povesti, ci doar vreau ca filmul sa fie coerent. Asta insemnand ca toata inlantuirea de evenimente si dialoguri sa aiba sens (si modul in care sunt prezentate intamplarile sa ajute filmul, nu sa-l strice) fara sa para ca scenaristul a dat cu ala bala portocala ca sa bifeze toate liniutele.
Cat despre Keanu Reeves care joaca ca un pantof in Street Kings (putin mai bine decat o cizma), trebuie sa fii ori adolescenta in calduri ori fanboy ca sa treci cu vederea peste problemele lui cand vine vorba de acting.
Oricum, major ownage cu "Filmul e de 6.5 / 10,nu mai mult,dar nu de 5". Bine ca nu e de 5.234, ca atunci chiar ma simteam aiurea
Ca sa revin ontopic:
How to rob a bank - 5
Se tot fac filme de genul asta, cu inceput in forta, rasturnari de situatii, scenariu neliniar in ideea ca stilul asta prinde la public. Din pacate in majoritatea filmelor actorii parca nu sunt conectati la actiunea la care participa ci doar rostesc replicile. Asta e si cazul lui "How to rob a bank". Am avut impresia ca ma uit la niste repetitii, nu la film. Il mai salveaza cateva dialoguri si faze haioase.