|
De ce nu redenumiti acest thread :" De ce noi cei ce jucam wow nu am juca AoC?" Nu credeti ca suna mai bine ? Departe de mine de a face aceste comparatii nici nu vreau sa compar wow cu aoc pentru ca sunt diferite si indiferent ca ne place sau nu ne place fiecare joc va avea fanii lui.Din punctul meu de vedere jocul doreste sa imprime ceva realism si sa duca mai departe cruciada vanzatorilor de hardware care fara asemenea software va dati seama ca nu ar avea ce sa puna pe paine.Sa nu judecam pripit jocurile si mai ales sa nu intram in transa aceea fanatica in care "eu sunt cel mai bun al meu e cel mai tare " va reamintesc ca "persoane neinteligente" le putem gasi in fiecare Mmo dar nu putem judeca fiecare joc dupa fanii sai pentru ca atunci ar trebui sa spunem nu de puberii de 16 22 ci de copii de 10 ani care joaca wow si care principala lor grija este gankingul si atunci putem sa facem comparatii la infinit.
Wow este un deschizator de drumuri dar dupa cum bine spunea cineva fara content nou este ca si cum am spune noi romanii boala lunga etc etc,mie unul imi place la mmo partea de leveling si de aventura in wow pot spune ca am facut cam tot ce se putea face si sa dau bani ca sa omor acelasi pixel in mod repetitiv din pacate nu am sa fac asta la infinit.Am ajuns la o oarecare saturatie in wow si tocmai de asta ma apuc de AoC pentru ca imi ofera ceva nou si imi ofera o variatie (nu de faza ) si daca nu ar fi caracterul nostru uman asa de nelinistit cred ca toti am juca wow si am manca un singur fel de mancare si am fi fericiti vesnic.In concluzie AoC este un joc pentru oameni maturi 18+ si nu este vina producatorului ca odraslele noastre sub 18 ani pot sa isi cumpere jocul si sa il joace fara ca noi sa avem o reactie impotriva asta,nu este vina producatorului ca in ritmul cresterii normale puberii viseaza sa mai omoare si ei ceva ,ei doar exploateaza asta iar grija pentru educatia copiilor nostrii este in intregime raspunderea noastra.
|