Thread: Gaming
View Single Post
Old 26-05-2008, 10:13   #1 (permalink)
frunzetti
Registered User

Gaming

Mi-am petrecut 5 ore in fata calculatorului citind tot felu de posturi scrise de romani care joace pe blizzard.Am citit foarte mult despre cat de apreciati sunt cei din guilde ca Nihilum...SK Gaming...adevarate forte in materie de World of Warcraft.Citeam eu ce citeam si ce mi-a trecut prin minte...sa formam o guilda de romani pe unul dintre numeroasele servere puse la dispozitie de blizzard si sa fim o adevarata provocare pentru guildele cu traditie.De aceea am dat mail la depozitul de calculatoare pentru a accepta o sponsorizare a acestei guilde.Raspunsul intarzie sa apara....dar ideea in sine e foarte buna din nenumarate motive:romanii sunt talentati la orice joc,romanii au imaginatie,romanii au spirit competitiv dar tot romanii au cateodata solutii neortodoxe de a rezolva probleme.Totusi eu cred ca sub patronajul unei firme care sa sponsorizeze aceasta guida comunitatea va merge ca pe roate.Acum nu stiu ce sa mai zic doar ca astept feed-back-ul vostru ai jucatorilor romani de World of Warcraft

frunzetti is offline    Reply With Quote