View Single Post
Old 26-05-2008, 11:29   #3 (permalink)
Magister Ludi
Nick anterior: Crimson Vanity

Magister Ludi's Avatar

Si totusi ce ghinion pe oameni. Nu numai pe cei de la sectorul 2. Cu exceptia aluia de la 3 de care oamenii sunt multumiti si se poate spune intr-adevar ca a facut lucruri bune, noi astialalti avem numai optiuni de cacat.

La 1, Chiliman, Murgeanu, Mihalache. Si cand ma gandesc ca primii doi vor intra probabil in turul al doilea ma ia durerea de cap. Murgeanu e o dejectie umana si zau ca nu inteleg de ce PD-L il pastreaza, basca il mai si propune la sector. Chiliman in schimb e un frivol, prizonier al intereselor "greilor" din sector.

La 2 ai de ales intre un Ontanu si un no name PD-L. PSD-istul, din cate stiu, are 8 ani de mandat si din ce-am vazut in Bucuresti, sectorul 2 e pe locul doi ca mizerie dupa sectorul 5. Dan Cezar Ionescu e un iepure aruncat la sacrificiu dupa esecul din 2004 al madamei Boagiu. PD-L nu mai risca a doua oara sa arunce un nume cunoscut care sa o incaseze de la Ontanu.

La 4 situatia mi se pare de departe cea mai crunta. Ai de ales intre Inimaroiu, Mihalache, Piedone si Silaghi. E groaznic. Inimaroiu are dosare multe, Mihalache e un individ tern si obosit in mandatul caruia nu s-a realizat mai nimic in sector, Piedone e un frustrat si hot de doi bani, iar Silaghi e de-a dreptul penibil, cum la fel de penibil e si PD-L ca sustine un asemenea candidat care vrea sa castige alegerile prin spectacole cu manelisti.

La 5 ai de ales intre Vanghelie si Bodu. Despre primul nu am multe de spus, e suficient sa treci prin sectorul 5 si sa vezi cat de mult gunoi e, cat de trist arata strazile. Iar Bodu nu-mi inspira incredere dupa ce, ca sef al Fiscului, s-a lasat calcat in picioare de Gigi Becali.

La 6 avem Poteras, Darabont si Tanase. Despre ultimul nu stiu nimic, dar l-am vazut o data la TV si prestatia lui e slaba. Pe primii doi ii stiu pentru ca am locuit in sector in mandatele amandurora si nu s-a facut mai nimic. Darabont e un gunoi care n-a miscat decat show-uri cu manele in campania electorala din 2004 cand mergea brat la brat cu Piedone. Despre Poteras stiu ca e implicat in afaceri foarte dubioase cu terenuri in sector. In patru ani de mandat, n-a facut nimic cu Piata Crangasi pe care a lasat-o asa cum a preluat-o de la Darabont.

E dur sa fii bucurestean si locuitor a vreunuia dintre cele 5 sectoare si sa nu ai pe cine alege.

Magister Ludi is online now    Reply With Quote