View Single Post
Old 26-05-2008, 17:31   #1 (permalink)
d`rAkY
Registered User

d`rAkY's Avatar

buguri, sugestii

buguri

1. topul marcatorilor nu fiuntioneaza
2. unele bulinute din timpul meciului apar in afara terenului de joc
3. incerc sa pun logo si imi spune ca accepta doar fisiere .pgg si .jpg, eu am incercat cu ambele formate si nu merge

sugestii

1. faceti divizii pe mai multe serii, ex. A B C D, exact ca in pgl sau ca in divizia A la fotbal.
2. adaugati antrenamente pentru atacanti,fundasi,mijlocasi asa cum exista si pentru portari, de ex. eu incerc sa-mi maresc skillul apararii si al atacului fara nici un rezultat, nici macar 0,1%
3. eliminati posibilitatea de a face mai multe simulari in acelas timp
4. faceti un stats care sa arate dupa fiecare meci ce jucatori si-au imbunatatit skillul.
5. faceti un stats si pentru simulari, ar fi mai interesant
6. faceti mai flexibil programul meciurilor amicale, sa putem pune la ce ora dorim dar nu mai mult de 1 meci amical pe zi.
7. updatati ora siteului la ora Romaniei. Ora pe server: 17:33:19 si Ziua jocului:7-05.26.2008 17:00:00, insa meciul il voi avea peste 27 de minute. Exista o diferenta intre ora pe servar si ora la trebuie sa se joace meciul.

Sper sa fie luate in considerare sugestile si sa va fie de folos, am sa revin cu altele cand voi avea idei noi.

Imi cer scuze ca am postat si buguri si sugestii in acelas thread, daca e ceva mutatil.

Tin sa precisez ca eu consider o prostie doparea, de ce sa nu jucam corect macar in acest joc ? de ce tot timpul trebuie sa exista un mod de trisare "legal", e de ajuns ca cei care cumpara credite au un mare avantaj fara de cei care joaca normal, nu este necesara si aceasta dopara.

d`rAkY is offline    Reply With Quote