View Single Post
Old 26-05-2008, 19:51   #17402 (permalink)
Lord Raptor
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Shall we Dance 3/10

E vorba de filmul cu Richard Gere, si Jennifer Lopez, in care el e un individ care nu mai reuseste sa gaseasca nimic interesant in viata insipida pe care o duce, si hotaraste sa se duca la un curs de dans, pentru ca cica vede mutra lu' Lopez in geamul unei scoli de dans in fiecare seara cand se intoarce acasa.

Evident ca mutra Lopez-ei e mult mai apetisanta decat acritura pe care o gaseste la nevasta-sa, care am impresia ca e Susan Sarandon.

Se duce la dans, si surpriza, incepe sa-i placa asa de mult ca reuseste sa... ceva.
Eu unul nu am inteles exact ce.

Adica din cate vazusem prin film, puteai obtine acelasi succes, si efect, puteai avea aceeasi motivatie daca ieseai cu prietenii la o bere, si pariai pe care pune mana mai repede pe fundul blondei apetisante de la bar.

Oribil.

Evident, prietena era in extaz, pentru ca vedea barbati schilodindu-se, si incercand sa faca pe marii dansatori, ceea ce pe ea intr-un mod extrem de barbar, se pare ca o binedispune.

Mi-a spus ca o sa ma inscrie la o scoala de dans, sa sufar aceleasi chinuri ca mandrii reprezentanti ai rasei masculine (castrati de catre realizatorul filmului) vazuti pe ecran.
Unde naiba sunt robotii in filmul asta? Exploziile, alienii cu creierii imprastiati pe ecran? Baloseniile scarboase pe care le vedeam cand eram si eu tanar prin, Alien?

Toate s-au dus pe apa sambetei.
Dupa film, am fost posomorat toata ziua.

De evitat.

Lord Raptor is offline    Reply With Quote