View Single Post
Old 28-05-2008, 01:51   #528 (permalink)
Dead Ghost

Quote:
Originally Posted by GraX View Post
Ca PS3-ul foloseste blur (post-procesare) pentru a ascunde lipsa AA-ului, ca Xbox 360 are pop-in la grafica pentru ca streameaza datele de pe disc, etc. Ma intreb pe ce display-uri jucati toti cei care faceti aceste afirmatii...
Am un LCD Toshiba de 32", stau la 1.5 m-2m distanta de el (btw, intre 1 m si 2 e distanta recomandata pt 32") si pe el se vede ca naiba GTA-ul. Alte jocuri de pe ps3 se vad superb. Concluzia se stie.
Din curiozitate am conectat ps3-ul si la un monitor lcd de 22" si am stat normal la el (ca si cum as sta la pc) si tot se vad zimti, blur and shit. Deci nu, imi pare rau, dar se vede ca naiba, sub standardele majoritatii jocurile de pe ps3 (sau xbox, de ce nu), iar singurul vinovat pt asta e lipsa aa-ului, rezolutiei mici si unui efect de post procesare care blureaza prea mult imaginea). La xbox e ceva mai clar, dar tot nu e mare diferenta.

Cat despre comparatia cu Burnout, eu nu as sari asa de repede la concluzii. GTA are si spatii interioare prin unele cladiri, are si multi pietoni, care interactioneaza, orasul mi se pare mai detaliat, sunt mai multe chestii care pot trage performanta in jos in joc, nu numai engineul si optimizarea.
Spui ca Burnout va avea greutati in a rula pe pc? Poate, dar asta daca va fi portat cu picioarele, pt ca in rest nu au nicio scuza.
Poti sa spui multe, f multe in defavoarea pc-ului, dar NU si ca este mai slab din punct de vedere hardware, al performantelor, decat o consola next-gen. Asta, sper sa nu te superi, dar este o opinie pe care nici nu merita sa o mai argumentez.
Referitor la PS3, o fi avand procesorul Cell f bun, nimic de zis, dar il trage in urma placa grafica. Xbox e mai echilibrat din punctul asta de vedere. Ca idee, placa video face munca cea mai grea in jocuri, asa a fost mereu si asa va fi (cel putin pana cand o sa se treaca pe ray-tracing). Dar ma rog, deja o dam in alte lucruri, ideea era ca e pueril sa compari puterea de calcul disponibila pe pc cu cea de pe o consola next gen. Da, pc-ul sufera de multe probleme, driveri prosti, incompatibilitati, cost mare componente, etc, se stiu lucrurile astea, dar ca perf bruta, nu exista termen de comparatie cu o consola. Sry, dar asta e adevarul.

Last edited by Dead Ghost; 28-05-2008 at 03:22..

Dead Ghost is offline    Reply With Quote