|
Mi-a atras atentia jocul atunci cand cativa prieteni s-au lasat de WoW ca sa se apuce de AoC. Buuuun. Zic hai sa vad si eu ceva informatie despre jocul asta. Asta acum 1 luna si ceva. Caut pe google, gasesc un site offline. Buuun.... revin peste 2 zile si ce vad? Un site cu un flash de cacat... unde tot ce vad is niste screenshoturi care CHIAR nu imi spun nimic, niste trailere care iarasi nu imi spun nimic... am inchis site-ul, si gata povestea.
Daca nu stiu sa-si promoveze marfa, treaba lor.
Care e ideea? WoW vroiam sa joc de multa vreme dar nu aveam acei ~50 ron pe luna. Apoi m-am decis sa imi cumpar jocul, asta prin Noiembrie 2006. Mi-am dat comanda, si pana am asteptat sa vina jocul, am citit pe site-ul oficial. Am gasit TOT ce vroiam sa stiu. Clase, Rase, talente, profesii... cand mi-a ajuns jocul stiam deja ce character sa imi fac.
Poate sa fie AoC de 10 ori mai bun, daca exteriorul pare foarte ne-profesionist.
Ah, acum ceva vreme am zis s aincerc EVE. Imi place spatiul, etc etc etc. Mi-am luat trial, am intrat, am stat 2 zile si am renuntat. iarasi... nu stiam un sunt.. .ce sa fac, am intrat pe ceva canale de chat, am vb cu alti romani, m-am mai plimbat pe-acolo si nu am reusit sa gasesc un scop... decat cel de a ... FARMA (mina).
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) {
clapyourhands;
} |