View Single Post
Old 28-05-2008, 21:21   #987 (permalink)
AkF
Registered User

AkF's Avatar

Din pacate probabil ca nu o sa avem PSN sau Live sau "Nintendo Network"(nu stiu cum ii zice)in .ro.Atata timp cat exista chiar aici pe forum(cei care au initiat petitia) oameni care profita de pe urma pirateriei si chiar is recomandate respectivele persoane de cate useri:"du-te cu incredere la x sau y ca te rezolva el" nu o sa vedem aceste servicii intr-o suta de ani.Eu nu am nimic cu respectivele persoane dar situatia este ironica pentru ca cica forumul nu promoveaza pirateria .
Si atunci ce pretentii avem?
Stiu ca am fost prea dur dar hai sa le spunem lucrurilor pe nume,macar de data asta.Eu sincer nu-mi fac vise.
PS:si unii chiar recunosc cu nesimtire ca joaca jocuri piratate ca nu-si permit sa joace originale.Pai dom`le ,daca nu-ti permiti ,nu joci,nici eu nu-mi permit sa-mi cumpar un clasa S dar asta nu inseamna ca il fur pe primul de pe trotuar care il gasesc(ca in GTA).Oameni buni tot furt se numeste dar din pacate in Romania inca nu sunt pedepsite aceste persoane care sunt atat de dobitoace incat sa mai si recunoaca(ca daca tot esti pirat macar tii pentru tine,asta ca paranteza la cel nivel a ajuns pirateria in Romania).Si asa putem discuta cateva zile bune fara oprire

AkF is offline    Reply With Quote