View Single Post
Old 28-05-2008, 23:48   #991 (permalink)
AkF
Registered User

AkF's Avatar

Quote:
Originally Posted by maweryck View Post
) ma dezamagesti profund .....peste tot numai lupi moralisti ..si mai fac si comparatzii idioate ....observ ca ai pus si tu botul la bulshitul asta ...cu romania ...tara in care pirateria este la cote apocaliptice
Romania este o tara de 21-22 mil de locuitori ...din UE ...cu un potential enorm ...in care se cumpara software ..in care se cumpara jocuri ....si in care rata pirateriei ...nu este cu nimic mai ingrijoratoare ca in alte tari ...iar daca nu se schimba nimic ...nu se schimba tot din cauza ignorantei si prostiei conatzionalilor nostri ....care sunt multumitzi ca mai exista fraieri dispusi sa plateasca 2.5 mil pe un joc vechi de 2-3 ani ....so ...
Mai bine ai mai citi prin threadul asta ....ca sa-tzi dai seama mai bine cum sta treaba ....
Iar in ceea ce priveste strict serviciile on-line ....dolarii mei valoreaza mai putzin decat dolarii unui copil din belarus sau ucraina ? sau cum ?
sau ...eu merit sa primesc mai putzin la aceeasi bani ..pt ca sunt roman ?
gandire tipic romaneasca " las-o-asa ...ca merge si asa ...." " tot vina noastra e "
dupa mintea ta ..presupun ca ar trebui sa stau si cu capul plecat cand imi cer niste drepturi ...
what ever ...iar m-am enervat ...ca mi-am adus aminte toate lunile de discutzii de aici
Mai citeste post-ul odata cu atentie.Nu am spus ca e mai bine sa o las asa,chiar am avut o discutie despre asta acum cateva zile despre mentalitatea asta tipic romaneasca.Mai bine citeste tu thread-ul ca se pare ca tu esti ala care nu l-a citit.Si da , pirateria este la cote apocaliptice,nici mie nu-mi convine imi pare rau dar asa e si daca ignoram problema nu se va rezolva de la sine.Si dadeam niste exemple despre cum lumea in ziua de azi este cu constiinta impacata cand pirateaza si ca e un lucru normal sa te joci gratis si ca altii profita de pe urma pirateriei,tot furt se numeste.Deci te rog mai citeste odata cu atentie postul meu.

AkF is offline    Reply With Quote