View Single Post
Old 29-05-2008, 00:13   #1536 (permalink)
almond
Registered User

almond's Avatar

WoW Characters
Diferenta este la bosi, affliction pe trash este destul de prost pentru ca doturile nu au timp sa tickaie. Eu cand eram affliction pe trash faceam corr + sb pana murea. La bosi cu siguranta tu ca affliction vei lua un destro lock fara hit rating atata timp cat esti atent si pui doturile cand trebuie. Dar din nou - trebuie rabdare, affliction nu este chiar easy mode de jucat, trebuie sa te obisnuiesti cu stilul. Si sa nu te uiti la damage meters la trash. Trash is unimportant, bosses count.

Acum - ce altceva am observat la locks de la mine din ghilda (si la mine) este ca trecutul pe destro chiar fara 202 hit/1000 shadow damage/20% crit i-a (m-a) ajutat destul la dps. Pentru mine, asta a insemnat sa sar de pe 11-12 pe 8-9 in raiduri de 25. Am ajuns in primii 3 abia cand am atins staturile respective. Oricum, experienta asta repetata ma face sa cred ca eu personal nu stiu sa joc affliction, pentru ca e clar mai usor sa spamezi un buton si nu 5.

O alta chestie pe care am observat-o si cand eram affliction si acum este ca daca nu esti atent in raid dps-ul se duce in jos extraordinar de mult(logic de altfel). Este clar ca asta se intampla pe affli (unde trebuie sa fii top notch tot timpul) dar nu ma asteptam sa se intample si ca destro in acelasi stil.

Last edited by almond; 29-05-2008 at 00:25..

almond is offline    Reply With Quote