View Single Post
Old 30-05-2008, 16:12   #7179 (permalink)
burebista
Manic Miner

burebista's Avatar

Quote:
Originally Posted by avlad View Post
Ia Planet Earth si vezi cum face cand se plimba camera peste zapezile alea.
L-am vazut de fo' 2 ori ca asta a fost DVD-ul care m-a facut sa fiu mindru de plasma mea. Nu's ce vorbesti tu acolo cu zapada si camera. Oi fi avind io probleme la ochi, recunosc.
Quote:
E plin avforums de buzzing la Panasonic, respectiv PV70. Multa lume se plange de bazaitul mult prea puternic. Pocniturile de asemenea sint rezultatul unei incalziri mult mai accentuate in cazul plamei, materialele se dilata, contracta, etc. Stii povestea.
Aaa, fo' citiva de pe forumul asta stiu ca am o problema cu silent computing. Pot sa te asigur ca noaptea intre termopane nu se aude nimic de la plasma mea. Nici bizituri, nici pocnituri nici alte fenomene paranormale.
Quote:
De purple snakes, boala lui PV60 s-a tot discutat si de asemenea faptul ca exista si la PV70 dar nu atat de evident.
Serpi verzi n-am vazut inca, dar recunosc ca nu ma uit la filme horror.
Quote:
De problemele majore la imagini intunecate, mai ales in jocuri, cand toate contururile se inverzesc si raman urme urate iar e plin avforums, sau daca vrei verifica youtube.
Nu ma joc pe plasma, si n-am sesizat probleme majore la imagini intunecate. Ce ar trebui sa caut?

Quote:
Eu nu ma prind, Panasonic da in specificatii consumul maxim? Mi se pare ca acel consum de 261W e dat pentru uz normal (citat de pe site-ul romanesc), mai mare decat 169W pentru 40D3000. Ce o fi insemnand? Cine a stat sa masoare consumul mediu si cum?
Nu stiu cit consuma, tot ce stiu e ca sta bine mersi intr-un UPS APC 500VA (300W) si nu se inchide instantaneu din cauza de overload la UPS. In rest nu prea ma intereseaza ca are un consum mai mare cu 100W decit un LCD. Daca vreau economie mai sting un bec de 100W din camera.

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
Lasa-l pe norisorul lui, e mult mai simpatic asa.
Las' ca-i tin eu companie pe norisorul respectiv ca vad ca-i panasonicar verde d'al meu.

Anyway, ca sa fie toata lumea impacata eu as zice sa ne bucuram fiecare de ce avem in casa (fie LCD fie plasma) atita vreme cit ne place ce ne loveste retina. In rest sunt discutii de principiu.

burebista is offline    Reply With Quote