Eu confirm cele spuse de baietii din Timisoara.
WoW la lansare era un joc functional si corect implementat.
Lagfest am si in AoC, asa ca stop dreaming. In ultimele 2 zile, in functie de instantele in care se aflau, multi s-au plans de lag 500-2000 ms. Iar la momentul actual, problema lag-ului in wow este aproape complet eradicata.
Imi place AoC, dar este intradevar neterminat. FC nu au pus in joc nici macar minimul de zone sa poti face lvl up cursiv , luand zonele la rand.
Uite aici conceptie in wow :
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1547.0
Blizzard avea totul planuit pe ani intregi, FC nu a fost in stare sa ne dea un joc complet la lansare.
Imi place AoC, are ceva feeling. Dar asta nu inseamna ca pot sa trec cu vederea instantarea excesiva (cum sa fie si o camera in inn instantata ???) , lipsa de content, itemizarea proasta, look-ul execrabil al caracterelor (al meu arata ca o papusa maro), abuzul de maro in toata grafica, bug-urile de care se plange multa lume (cu bine zicea alt user al forumului , in beta nu a vazut nimeni ca daggerul de la un q in tortage arata ca un arc , wtf ? )
Nu mai joc wow tocmai pt ca a ajuns un farm fest, dar asta nu transforma automat orice competitor in castigator garantat.
AoC are potential, dar producatorii lui mai au de aratat profesionalism, iar unii din jucatori prezenti aici, maturitea.