Thread: AoC vs WoW
View Single Post
Old 31-05-2008, 11:20   #110 (permalink)
kolonelu
Registered User

Quote:
Originally Posted by etre View Post
Eu confirm cele spuse de baietii din Timisoara.
WoW la lansare era un joc functional si corect implementat.
Lagfest am si in AoC, asa ca stop dreaming. In ultimele 2 zile, in functie de instantele in care se aflau, multi s-au plans de lag 500-2000 ms. Iar la momentul actual, problema lag-ului in wow este aproape complet eradicata.

Imi place AoC, dar este intradevar neterminat. FC nu au pus in joc nici macar minimul de zone sa poti face lvl up cursiv , luand zonele la rand.

Uite aici conceptie in wow :
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=1547.0
Blizzard avea totul planuit pe ani intregi, FC nu a fost in stare sa ne dea un joc complet la lansare.

Imi place AoC, are ceva feeling. Dar asta nu inseamna ca pot sa trec cu vederea instantarea excesiva (cum sa fie si o camera in inn instantata ???) , lipsa de content, itemizarea proasta, look-ul execrabil al caracterelor (al meu arata ca o papusa maro), abuzul de maro in toata grafica, bug-urile de care se plange multa lume (cu bine zicea alt user al forumului , in beta nu a vazut nimeni ca daggerul de la un q in tortage arata ca un arc , wtf ? )

Nu mai joc wow tocmai pt ca a ajuns un farm fest, dar asta nu transforma automat orice competitor in castigator garantat.

AoC are potential, dar producatorii lui mai au de aratat profesionalism, iar unii din jucatori prezenti aici, maturitea.
Etre wow nu era chiar atat de perfect functional sa stii,hai sa ne amintim cate buguri avea la lansare daca vrei dar nu mai afirma ca era "perfect" functional ,nu stiu de ce te plangi tu si de ce ii iei in seama pe toti jucatorii care au probleme cu netul sincer eu am avut lag numai de 3 ori de cand joc,buguri nu am vazut care sa ma impiedice sa joc ma refer adica buguri enervante care te fac sa exclami :"merde" deci nu e chiar asa rau si sa nu uitam ca level cap la 100 in wow va duce la un farming si mai exagerat, ma intreb ce va intelege un jucator care incepe maine de la zero si trebuie sa faca level 80? Spune-mi va sti el de instantele ca Molten Core de frumoasa si provocatoarea BWL de farmingul nebun de la deschiderea portilor la Ahn Qiraj sau cum naiba se scrie,marturisesc ca ideea a fost interesanta dar trebuia polishata,spuneam deci ca un jucator nou va trece ca prin branza in acest content manat doar de dorinta de ajunge in marile instante unde isi va lua epicele si in functie de alegerea lui se va lasa ori nu dar nu va intelege nimic din farmecul jocului nu va urmari firul epic al povestii dar sa lasam asta ca iar ma injura Misa cu firul epic al povestii si spun asta deoarece in alt thread am vazut ca dati cu presupuneri la content si acest content se gaseste in vechiul warcraft si tocmai pe asta incearca sa se bazeze si ei dar se pare ca banul e mai placut la simtz si nu are miros nu ?

kolonelu is offline    Reply With Quote