|
Sunt destule q la lvl 65 + . Eu am destule q. Problema enervanta sunt bug-urile si suportul. Eu de pilda am buguit q principal, ``destiny`` , iar de 4 zile nu reusesc sa iau legatura cu nici un GM . Sunt cozi de peste 100 de persoane la petitii . O singura data am reusit sa ajung primul ,iar atunci am avut surpriza ca nu era nici un GM online (Pet era offlline cica) .Jocul e excelent pentru cineva care vrea sa isi testeze nervii si, in mod categoric, nu il recomand unei persoane labile psihic. Sunt q si la lvl mare, asa cum am mai precizat , insa f. multe sunt q de grup cu mobi de elita. Pe masura ce cresti in lvl, tot mai multe q necesita party. Acum sunt lvl 65, da am pierdut vreo 4 zile tot incercand sa iau legatura cu GM-ii+ ca pe q principal la ranger primesc ca bonus atac rating. Neputand face q principal am atac rating mai mic, imlicit dmg. mai mic. Jocul promite, da sunt atatea bug-uri incat iti vine acru. Era sa uit ,da am buguite atat meseriile cat si profesia + ca am inteles ca mai sunt si alte bug-uri majore legate de guild city.
|