01-06-2008, 19:11
|
#14 (permalink)
|
Registered User
continuarea: Quote: |
Originally Posted by Andrei Silvaseanu Tot in Voluntari tatal unui prieten de-al meu,acum 60 ani cind s-a mutat acolo,pe un loc gol(fusese cimp)cind a sapat wc-ul a dat de caramizi,a spart si a dat de un tunel spunea el,mare de treceai cu masina! I-a fost frica si a astupat totul la loc mutind groapa de wc in alta parte!
Apoi ultima chestie in Pipera vizavi de scoala americana,parca,pe vremea aceia nu era nimic pe acolo,la marginea padurii ma plimbam cu bicicleta.La un moment dat am intrat si eu intr-un desis ca omu mai rusinos asa din fire...La vreo 20m de sosea. Mi-a atras atentia o movila de pamint si m-am dus sa vad ce e.Era groapa in mijloc,ca un fel de canal cu scara,iar jos intr-o laterala o usa asa cum am vazut in primaverii etansata si se vedea ca e tapana si bine inchisa.Problema e ca era inundata de se vedeau doar 2 palme din ea,restul era in apa.
Asa ca in concluzie ce e hruba si neinteresant a fost trecut cu vederea,puse eventual niste usi de tabla si un lacat,iar inauntru sobolani si mizerie! Ce a fost bun va spun eu ce e pastrat si pazit iar de ajuns acolo nu cred eu ca aveti sanse cu ranga si tirnacopu'! La ce usi am vazut eu...Ce aliaj spuneau oamenii aceia ca au... baldy.gif Cica aia a fost si frica lor,sa nu intre acolo ca era jale,nu puteau sa-l mai scoata! Asa ca l-au mintit ca subteranele sint in mina manifestantilor si solutia de salvare este elicopterul!
N-am cuvinte sa va spun ce lux am vazut eu acolo jos,ce minune de tehnica pentru vremurile acelea.Banuiesc ca se puteau si inunda colidoare sau bucati de tunel cum spunea cineva mai sus. | @indie, asta fu tot
|
|
| |