Quote:
Originally Posted by ciocanul Au ajuns destui la 80 in AoC si au inceput sa se planga de lipsa de content iar asta nu mi se pare chiar normal...sper sa se remedieze asta.
Cred ca developerii ce au creat clasa Demonologist au avut ura pe warlocks in wow: nu va alegeti Demonologist ca si clasa, e slaba rau de tot...sper sa rezolve asta cat mai repede  |
E un topic pe forumurile oficiale in care se anunta ca demo si necro vor primi buff-uri substantiale in viitorul apropiat.
Treaba cu AoC este cam asa: are tot ce-i nevoie pentru a fi un joc excelent insa e cam la minim 2-3 luni distanta de a fi macar un joc decent.
Nu poti vorbi de end-game, echilibru in pvp, itemizare samd cand inca sunt probleme grave, legate de lucruri esentiale. Avem skill-uri care nu fac mare lucru sau nu merg deloc. La fel si feats. Unde mai pui ca totul este invaluit de un mister asa, gen ai feat sau skill care iti mareste nu stiu ce, in schimb nicaieri nu zice cu cat. Ce era asa greu ca in loc de "increase critical chance" sa scrie "increase critical chance by x%" ?.
Avem o gramada de lucruri implementate doar pentru a fi trecute pe o lista cu "am facut si asta", in schimb nu functioneaza de nicio culoare. Profesiile sunt varza, daca nu sunt pline de bug-uri, atunci sunt inutile.
Optimizarea e la pamant. Pe un E6400, 2gb ram, 7950gt sunt multe alte jocuri (inclusiv mmorpgs) care arata si se misca mai bine. Unde mai pui ca aia cu placi grafice dx10 au ramas cu buza umflata, dupa ce luni de zile inainte de lansare jocul se lauda cu "awesome dx10 graphics".
Sistemul de trade neintuitiv si, evident, plin de bug-uri.
De fapt, sa facem long story short, aproape orice aspect al jocului are bug-uri mai putin sau mai mult enervante (in sensul ca nu te pot enerva bug-urile din profesii daca nu ai chef sa te apuci de ele).
Din categoria "nu-i dracul chiar asa de negru", faptul ca jocul este de fapt o insiruire de instante nu e un lucru chiar asa de rau. Zonele sunt suficient de mari incat sa acomodeze un numar mare de jucatori. Singura problema intervine cand vrei sa te gasesti cu amicii, necesitand un timp de acomodare pana cand iti intra in reflex sa schimbi instanta. Ce-i nasol insa este lipsa dungeon-urilor private, gen instantele din wow. Aici iti faci grup sa mergi intr-un dungeon si te trezesti cu alte 2 grupuri in acelasi dungeon care asteapta respawn la boss + eventual unii pusi pe ganking. E foarte "fun" in mijlocul unui pull sa te trezesti cu unii dand cu stun-uri sau fear-uri sau omorandu-ti healerii. E ceva gen ce se intampla la outdoor bosses in WoW, numa ca acolo lucrurile astea erau sanctionate de GMs daca-mi amintesc eu bine. Din cate am inteles, pana la lvl 70-80 sunt doar vreo doua-trei dungeon-uri private, gen alea din wow.
Ce nu mi-a mai placut e ca, desi ai doar 3 "rase" diferite, ai o singura zona de start, care pe mine m-a enervat la culme. Vrei sa incerci alta clasa, pana la lvl 20 faci practic aceleasi quest-uri.
Ce e ok pana acuma? Pai mie cel mai mult imi place ca se incearca o echilibrare a pvp-ului in 1vs1, macar cat sa faca optiunea asta viabila pt toate clasele. De exemplu un healer sau un tank nu mai este atat de neajutorat in 1vs1 contra unei clase de dps. De fapt eu cu ToS ma descurc chiar ok si am inteles ca si PoM n-ar avea probleme prea mari. Tinand cont ca jocul nu are nicio luna de la lansare, aspectul asta mi-a placut.
Jocul este deosebit de fun in grup, iar faptul ca terminarea quest-urilor iti da mult mai mult xp decat omoratul npc-urilor nu face decat sa incurajeze jucatul in echipa.
Combat-ul eset ok, desi in cazul combo-urilor mi se pare un pic inutil ca trebuie sa mai apesi directia atacului, de parca nu-si vor face toti macro-uri sa includa si asta. Imi place insa ca toata lumea face aoe dmg, o doza mica de realism.
Voi reveni cu mai multe precizari, iar in concluzie nu pot decat sa spun ca in momentul de fata jocul are absolut tot ce-i trebuie pentru a fi excelent, in schimb este tras in jos de bug-uri si nefinisaje. Partea buna e ca astea se pot repara in timp, de aia sfatul meu e sa-i dam 2-3 luni macar pana cand ne putem pronunta (desi nu-mi pica prea bine faptul ca eu tre sa platesc in lunile astea; nu-mi spuneti ca asa a fost si la lansarea wow ca nu aveti dreptate)