Thread: AoC vs WoW
View Single Post
Old 02-06-2008, 16:08   #132 (permalink)
Coocks
Gamer din '98

Coocks's Avatar

Faza cu low fps ma deranjeaza si pe mine. Am incercat sa trec peste buguri si tot ce a enumerat Seth_lex mai sus, insa faptul ca am <5 fps in orasul principal cu un e5500(parca), 2 gb de ram si 8800 GT ma deranjeaza nespus. Nu joc pe ultra high, am totul updatat, dar parca nu simt nevoia sa bag inca 20-30 de mil in calc ca sa pot sa joc decent AoC.

Chestia cu instantele se poate schimba usor, am gasit si butonul (ura!), e triunghiul de langa mini-map, dai click dreapta, select instance. Nu inteleg de ce e implementat acest lucru atata timp cat exista mai multe servere, dar deh.

Character collison ma deranjeaza din ce in ce mai rau. A observat careva sutele de invisible walls prin orase ? Imi place sa explorez cladirile si sa caut hidden places, insa in AoC nu prea e posibil.

Lipsa de lore iar mi se pare un lucru enervant, adica exista lore, dar nu prea se leaga questurile intre ele. Questurile sunt repetative, fie omoara x mobi, fie aduna x obiecte din mobi, fie vorbeste cu x NPC de 1000 de ori. Nu zic ca WoW sta mai bine la capitolul asta, insa parca WoW avea ceva mai multe diversitate la low lvl macar.

Jocul a fost scos mult prea devereme si tot timpul am impresia ca el nu a fost testat decat la lvl 1-20, intrucat in acel bracket nu prea sunt buguri _asa_ multe. In schimb dupa ce ai plecat din Tortage, incepe chinul. Questuri buguite, 3-4 zone de 20-30 si nu stii pe care sa o algei, iar de la 30+ incepi sa ramai fara questuri. Faptul ca NPCs nu mai vorbesc ar fi cel mai mare disconfort, sau in cazul meu low fps.

Coocks is offline    Send Message via Xfire to Coocks Reply With Quote