can1b@lu tin sa mentionez ca sunt intru totul de acord cu cele spuse de shuyin.
Metal Gear Solid nu este un simplu joc, nu este doar o serie...
este istorie. Nu prea am postat eu pe thread-ul asta, desi astept cu sufletu' la gura MGS 4, mai ales ca pe 10 iunie o sa imi iau in sfarsit si mult asteptatul LCD pe care mi-l doresc (am un LG CRT amarat) si aici cred ca se va da si startul adevarat pentru mine in ceea ce priveste PS3.
Pentru mine Metal Gear Solid (primul) de pe PS One a fost ani la rand cel mai tare joc. Il iubesc pur si simplu, am fost si sunt fascinat de povestea sa. L-am terminat pe toate modurile posibile, l-am facut 100%. Nu exagerez cred ca l-am terminat de cel putin 10 ori. Mi s-a parut (la vremea sa cel putin) ca intrece multe scenarii de la Hollywood chiar. A fost o adevarata revelatie pentru mine. In fine, cel mai tare joc de PS One in opinia mea.
A urmat Metal Gear Solid 2 Sons Of Liberty pentru care mi-am si cumparat PS2-ul, acum 6 ani daca nu ma insel. Mai in gluma mai in serios, pentru jocul ala am lasat balta 2 femei (pe care si azi le regret). Insa deja povestea devenea un pic cam complicata.
Pentru Metal Gear Solid 3 Snake Eater, pe care la fel l-am asteptat in asa hal incat nu mai aveam stare la propriu, nici nush cum dreq sa ma exprim pentru ca a fost foarte ciudata perioada aia, m-am inchis in camera 2 saptamani la propriu. Prieteni dezamagiti, familie suparata, femeie adusa in pragul disperarii. Never mind, nu a contat pentru mine. MGS Snake Eater a fost una dintre cele mai adevarate experiente pe care le-am trait pe PS2 si in general de cand ma joc.
So, nu pot sa spun decat ca abia astept momentul in care voi butona MGS4. Este primul joc pe care il astept cu adevarat pe PS3. Si mai e atat de putin...