View Single Post
Old 02-06-2008, 23:28   #1071 (permalink)
pr45l3a
Registered User

pr45l3a's Avatar

dap tocmai asta vroiam sa postez .. am 2 bufuri ce stacheaza pe mine sau 2 de acelasi tip .. this is so frustrating la fiecare rahat fixat aduc unul nou bug pe tabla sunt deadreptul incompetenti
macar amaratul ala de main quest daca l fixau ca poate o sa ti trebuiasca sa l ai done la 80 pt cine stie ce group/raid instances ( speculez ) ca nu era mare lucru sa faci o porcarie de artifact lootabil
cand imi procheaza toate pasivele am 15 bufuri pe mine de zici ca sunt in raid de nu mai inteleg nimic : /
ei vin si propun omg 1 NEW GROUP DUNGEOUN si ca pun loot la fiecare boss ? wtf asta era elementar si trebuia implementat nu la lansare ci din faza beta .. doar nu sunt atat de idioti sa creada ca playerul raideaza un boss daca ala dropeaza un candided fig : /
3 seturi noi ? raid instance ? extra weapons ? oameni care lvleaza mai multe toonuri pana la 50 pt ca deh cred ei ca o sa lanseze content nou si o sa le ridice atunci la 80 sa nu treaca prin shity grind ?
trebuie sa fi naiv rau sa astepti asta in primele 2-3 luni de la lansare.. daca te gandesti numai ca nu o sa te ajute la nimic acele set items si shiny weapons decat sa mai contribuie un pic la eye candy si sa mai adauge la capitolul confuzie si frustrare din moment ce lor nici macar nu le merg sau nu se stie daca le merg statsurile de pe echipamente .. cand nu ai skills si jumate din feats nici nu sti ce fac la ce bun un set item cu stats si item bonus cand nici nu sti cum te ajuta sau daca e mai bun decat ce ai pe tine ?
ca sa faci un remake al tuturor claselor si sa le si itemizezi iti ia luni spre ani daca esti o companie competenta - exemplu blizzard - daca esti un terminat care ti bati un cui in freza la fiecare fix inutil nici nu vreau sa ma gandesc cat iti ia sau daca o sa reusesti vreodata sa ti atingi GOAL ul
sa mai zic ceva si de faptul ca m am logat acum o ora si am fost dc de 3 ori cu 14000 ms si queue time de 3 mins ?
fac flame ? da pt ca merita
nu aduc puncte pro ? in afara de fight sounds lvl of detail pt characters si monstrii si animatie care e si aia buggy nu prea gasesc nimic pro
in momentul de fata 80% nu trec de honney moon si daca nu se fac schimbari majore in abordarea problemei de catre funcom nu stiu daca ma intorc dupa alea 2-3 luni .. macar daca angajau si ei mai multi oameni si aveau un customer support mai inchegat cu gm ce ti raspund la petitii sau pe forum.. sau macar sa ti spuna mai prostule saptamana asta implementam patchul asta nu sa afli dupa ce intri in downtime de 5 ore ca au lucrat 1 saptamana la un patch de 15 mb care fixeaza cotton bug ce tot ei l au introdus la ultimul patch
go back to wow ? nu nu ma intorc la wow acum dar macar acolo grindul avea un scop

Last edited by pr45l3a; 02-06-2008 at 23:48..

pr45l3a is offline    Reply With Quote