Quote:
Originally Posted by etre @Kolonelu
Pai tocmai asta e problema. Tu ma trimiti la plimbare pt ca iti critic jucaria favorita, iar eu imi exprimam o opinie ca replica la un post.
Cineva a zis ca nu a gasit bugs, iar eu am dat cateva exemple rapide de bugs de care am dat personal. Mai obiectiv de atat nu vad cum poti fi.
Si nu vrei sa pricepi ceva. In incheiere am zis :
"Din fericire, dupa o vreme incepi sa faci abstractie de toate problemele, mi-am ales o clasa imba si ma distrez pe cinste."
Nu critic cu orice pret jocul. |
Etre prietene asta este un thread in care noi trebuia SA DEZBATEM DE CE JUCAM AOC SI NU JUCAM WOW ,CARE ESTE DIFERENTA DINTRE AOC SI WOW iar in loc de asta voi ati venit cu argumente legate de buguri si astfel ati denaturat tot threadul care dupa parerea mea si as putea sa cer asta moderatorilor ,sa fie redenumit in "CE BUGURI ARE AOC LA LANSARE" sau CE BUGURI NOI AM DESCOPERIT IN AOC .Imi pare rau sa o spun dar Aoc vs Wow inseamna asa:imi place AoC pentru ca are un peisaj fantastic si imi ofera o reala relaxare vizuala, si imi place urmatorea chestie legata de mecanica jocului,imi place faptul ca sistemul de quest este.....si enumeram.Imi place wow pentru ca facem raiduri cate 12 ore pe zi ca sa luam un pixel mov sau imi place sistemul de licitatie neutru..........intelegi ? Voi nu ati facut aici decat ati insirat buguri buguri buguri si cateva parti care suna neutru si impersonal cum as spune : Aoc este un joc frumos dar plin de buguri da-l in masa ca nu merita sa va jucati.