Legat de necul de 26, nu stiu cat de allrounder e daca modul sRGB e necalibrabil ? Adica jocuri, filme, windows, 3D, si asa mai departe, programe care nu folosesc color profiles si care le folosesti poate...75% din timp. Doar all rounder in sensul daca folosesti adobe rgb in 99% din timp, pentru unul care sta toata ziua in photoshop si aftereffects probabil ca e excelent... E o prostie faptul ca fiind un monitor asa bun atat pentru grafica cat si pentru games si neavand nici un defect major, sa nu aiba cumva vreo setare sa calibrezi sRGB-ul, mi se pare chiar o prostie
Nu am studiat dell-ul, din cauza scallerului/lagului chiar nu cred ca o sa ma bag la el
Dar cica NEC 2490WUXi este monitor sRGB, si asta merge calibrat in sRGB si este foarte bun...
Cu o mica problema, cica si 2490-ul si 2690 "tziuie", cel putin unele modele fac zgomot de frecventa inalta. Asta pe mine m-ar omora, deja imi face plasma asa sa imi cumpar un monitor care ar face zgomot cred ca as innebuni, plus ca 2490 nu se gaseste nicaieri in romania/europa
Deci ce alte alternative mai exista ? Care se gasesc in romania ? Sa fie bune si pentru grafica si pentru jocuri? Deci sa poata oferi:
-culori bune dupa calibrare in sRGB
-contrast bun
-Lag cat mai mic
-timp de raspuns bun
-no ghosting
-fara color shifts, light bleeding evident sau alte magarii
Cer prea multe ?