Thread: AoC vs WoW
View Single Post
Old 03-06-2008, 14:04   #148 (permalink)
kolonelu
Registered User

Quote:
Originally Posted by etre View Post
You got to be joking ! Sistemul de quest ? ce lvl esti amice ? Mai joaca tu si vorbim.

Mi se pare foarte relevant ce bugs are jocul din moment ce amaratii astia de la Funcom cu fiecare patch mai baga cateva. Normal ca stai sa "admiri peisajul" cand trebuie sa astepti 30+ minute pana cand schimba toata lumea instanta - bugged ! dupa ultimul patch.

Am mai zis, joaca ce vrei, iti place jocul ? ok ! dar acest theart se adreseaza celor care ii intereseaza o comparatie intre cele doua jocuri, iar la momentul actual , AoC este o gluma proasta din punctul meu de vedere

Iar de jucat il joc ca tot am dat banii. Cand trece luna , vad eu.

Edit : http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=27036
Warning : cei impatimiti de joc, nu cititi ca s-ar putea sa plangeti

just a pick view : "AoC is a great game. Don't give up to the haters!

Notice the irony ^^

Tbh, i'm tired of ppl trying to justify obvious flaws in AoC just because they are to lame/blind/unexperianced(other term for n00bs) or they just don't want them to be true, and their think denial will make them go away."
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Ups , Dev answer :

Tarib
"We are working on a so called 'Roadmap' to let you guys know what the plans are for the near future. What kind of content will be made available and which fixes, tweaks and changes can you expect to see.

This will hopefully also answer some of the questions raised in this thread here. "

Era un aspect ceea ce am spus dar tu vad ca tii cu tot dinadinsul sa faci adepti si tii sa iti confirme cineva ideea ca AoC este un joc prost si tu nu il vei mai juca,ei bine pot sa iti confirm eu daca asta doresti AoC este un joc prost este plin de buguri si din partea mea te poti intoarce la farmingul din wow si la questurile zilnice care in curand or sa fie peste 25 deci o sa ai activitate zi de zi si probabil ca iti place sa platesti ca sa farmezi aceleasi questuri la infinit.Ahh era sa uit in curand iese Wotlk si o sa fie de lucru iar pentru cei ce iubesc wow o luam de la capat iarasi alte iteme alte tieruri si aceeasi grafica de disney si cu asta am incheiat discutia cu tie Etre pentru ca tu o tii pe a ta si eu nu am timp de pierdut cu flame.
Sekaba imi pare rau amice dar nu stii ce inseamna high end raiding o guilda serioasa sta cel putin 6 ore in raid ca sa obtina ceva deci ce spui tu acolo este o gluma,noi faceam intai Kara de incalzire 4 ore pentru badges si cand spun Kara spun toata instanta de la cap la coada apoi urma grosul inca cel putin 4 sau 5 ore ca sa nu zic ca in weekend puteai raida si 12 ore mancai si beai in fata la computer daca avea cine sa iti dea,daca nu comandai pizza si faceai pipi cand dadea liderul pauza,deci scuteste-ma cu "4 raiduri pe saptamana de cate 4 ore" aia este o joaca de copii si in final deja simteam ca am al doilea serviciu,daca voi numiti asta concept de fun sa stau de la 6 ore in sus in fata la computer sa omor pixeli atunci vorba cuiva eu ma las de joc si da Irutehe are dreptate Wow la lansare era mai nejucabil decat este acum Aoc care va asigur ca este parfum dar noi stim decat sa aruncam cu noroi ca de asta suntem romani ca sa ne rupem dintii nu e asa ?

kolonelu is offline    Reply With Quote