View Single Post
Old 03-06-2008, 14:19   #75 (permalink)
Jigodie

Jigodie's Avatar

Quote:
Originally Posted by n0iz3 View Post
si 'the great expedition' sa aiba loc intr`o duminica, intr`un loc 'secret' la o ora pe care nu o stiu decat cei 'de sus'.

propun nascocirea unui nume conspirativ pentru 'operatiune'
nume de cod: Bucuresciul mistic
despre cealalta parte mai discutam, sa nu ne pripim

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Suna foarte interesant. As fi mers si eu daca nu ar fi distanta. Dar poate la viitoare expeditii...
daca ai drum in vreo sambata sau dum. p-aci si mai e cineva disponibil, iesm cu placere

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
kinda offtopic: am copilarit printre forturile dinspre Domnesti, ma duceam acolo cu prietenii in weekenduri si ne coboram pe franghii in tot felul de catacombe. era singurul surogat pentru pasiunea pe care o aveam pentru speologie.
nu esti deloc offtopic, orice poveste, zvon, certitudine legate de acest subiect sunt bine venite.Tnx!

Quote:
Originally Posted by Slang View Post
Jigodie as veni cu toata placerea (sau tot fiorul) dar din pacate desi sunt in tara, ma aflu in provincie, destul de departe de Bucuresti.
idem cu Sir Andrew.

Quote:
Originally Posted by Micro View Post
Vedeti pe unde va duceti ca in unele din forturile care faceau parte din centura de aparare a Bucurestiului au fost depozitate substante toxice.
nu stiu ce sa zic, e posibil dar prea bine poate fi un simplu zvon. In bateria pe care am vizitat-o sambata n-am vazut nimic suspect. Oricum au mai fost altii inainte. Partea urata e ca aceasta este inundata de la nivelul solului deci nu stiu daca mai are vreun nivel inferior si ce se afla acolo.

Jigodie is offline    Reply With Quote