Quote:
Originally Posted by n0iz3 si 'the great expedition' sa aiba loc intr`o duminica, intr`un loc 'secret' la o ora pe care nu o stiu decat cei 'de sus'.
propun nascocirea unui nume conspirativ pentru 'operatiune'  |
nume de cod:
Bucuresciul mistic 
despre cealalta parte mai discutam, sa nu ne pripim
Quote:
Originally Posted by Sir Andrew Suna foarte interesant. As fi mers si eu daca nu ar fi distanta. Dar poate la viitoare expeditii... |
daca ai drum in vreo sambata sau dum. p-aci si mai e cineva disponibil, iesm cu placere
Quote:
Originally Posted by Strangelove kinda offtopic: am copilarit printre forturile dinspre Domnesti, ma duceam acolo cu prietenii in weekenduri si ne coboram pe franghii in tot felul de catacombe. era singurul surogat pentru pasiunea pe care o aveam pentru speologie. |
nu esti deloc offtopic, orice poveste, zvon, certitudine legate de acest subiect sunt bine venite.Tnx!
Quote:
Originally Posted by Slang Jigodie as veni cu toata placerea (sau tot fiorul) dar din pacate desi sunt in tara, ma aflu in provincie, destul de departe de Bucuresti. |
idem cu
Sir Andrew.
Quote:
Originally Posted by Micro Vedeti pe unde va duceti ca in unele din forturile care faceau parte din centura de aparare a Bucurestiului au fost depozitate substante toxice. |
nu stiu ce sa zic, e posibil dar prea bine poate fi un simplu zvon. In bateria pe care am vizitat-o sambata n-am vazut nimic suspect. Oricum au mai fost altii inainte. Partea urata e ca aceasta este inundata de la nivelul solului deci nu stiu daca mai are vreun nivel inferior si ce se afla acolo.