Thread: AoC vs WoW
View Single Post
Old 03-06-2008, 15:15   #154 (permalink)
anark_i
Registered User

Quote:
Era un aspect ceea ce am spus dar tu vad ca tii cu tot dinadinsul sa faci adepti si tii sa iti confirme cineva ideea ca AoC este un joc prost si tu nu il vei mai juca,ei bine pot sa iti confirm eu daca asta doresti AoC este un joc prost este plin de buguri si din partea mea te poti intoarce la farmingul din wow si la questurile zilnice care in curand or sa fie peste 25 deci o sa ai activitate zi de zi si probabil ca iti place sa platesti ca sa farmezi aceleasi questuri la infinit.Ahh era sa uit in curand iese Wotlk si o sa fie de lucru iar pentru cei ce iubesc wow o luam de la capat iarasi alte iteme alte tieruri si aceeasi grafica de disney si cu asta am incheiat discutia cu tie Etre pentru ca tu o tii pe a ta si eu nu am timp de pierdut cu flame.
Sekaba imi pare rau amice dar nu stii ce inseamna high end raiding o guilda serioasa sta cel putin 6 ore in raid ca sa obtina ceva deci ce spui tu acolo este o gluma,noi faceam intai Kara de incalzire 4 ore pentru badges si cand spun Kara spun toata instanta de la cap la coada apoi urma grosul inca cel putin 4 sau 5 ore ca sa nu zic ca in weekend puteai raida si 12 ore mancai si beai in fata la computer daca avea cine sa iti dea,daca nu comandai pizza si faceai pipi cand dadea liderul pauza,deci scuteste-ma cu "4 raiduri pe saptamana de cate 4 ore" aia este o joaca de copii si in final deja simteam ca am al doilea serviciu,daca voi numiti asta concept de fun sa stau de la 6 ore in sus in fata la computer sa omor pixeli atunci vorba cuiva eu ma las de joc si da Irutehe are dreptate Wow la lansare era mai nejucabil decat este acum Aoc care va asigur ca este parfum dar noi stim decat sa aruncam cu noroi ca de asta suntem romani ca sa ne rupem dintii nu e asa ?
WTF , doar pentru ca tu ai facut asta nu inseamna ca toata lumea ii asa. Eu personal sunt intro guilda care se pregateste de SWP si facem doar 3 ore de raid pe zi (MH 1 zi , Bt 2/3 zile depinde ).
Chestia cu farmatul toata ziua si 25 de dayliuri pt bani ii un BULLSHIT de speriat copii.
Exemplu: ZA aprox 1 ora full clear = 13 BOJ + mai omori un boss in ceva raid ai 15 BOJ deja = 1 nether vortex = 300 G ,iti ajung de reparatii pe 2-3 saptamanii.
Personal nu am mai facut un daily quest de peste 7 luni de cand am nether drake-ul si nu duc deloc lipsa de bani. Singurul lucru care il mai farmez ii spell dmg food si aia o farmez dupa ce incep inviturile pt raid si sa inceperea efectiva a raidului.

anark_i is offline    Reply With Quote