Quote:
Originally Posted by PR.Raven Ii faci idioti pe cei care nu vad potentialul, dar tu care il vezi ce esti daca nu faci nimic ca sa-l exploatezi ? IMO vinde-ti aparatamentul si fa-ti un magazin online. Ar trebuii sa ai bani de 3 vile si 5 masini in cativa ani daca lucrurile stau cum spui tu. |
IMO ...mai am cateva luni ...sa termin cu facultatea asta ..si sunt putzin mai ocupat .... ..D cateva luni chiar ma gandesc ff serios la un magazin on-line ....care sa vanda si collectibles...action figures ...tricouri ..sepci ...postere ...steaguri ...de toate pentru fanul unui joc sau al unui film ...+ jocuri si filme +console si accesorii + un magazin clasic ..pentru suport ...in care sa si intre omul sa vada ...ce cumpara ...dar baza ...sa fie cel on-line
Si da ...mi-au mai zis oamenii ca sunt nebun ...dar cred ca daca iti alegi oamenii potrivitzi cu care sa colaborezi si cu care sa lucrezi ...ai sanse ..ca intr-un an sa scotzi afacerea pe profit ...dupa inca 1 an ...sa o amortizezi ...si in al 3-lea an ..cred ca ma pot apuca si de casa ...

)
Eu sunt in cu totul alt domeniu ...dar ..marele avantaj al unei afaceri de genul asta ...cred ca e ...faptul ..ca faci ceva ce-tzi place si mai si castigi bani din asta.Si nu cred ca un magazin on-line +(sau) un ebay store nu poate fi profitabil ....
Poate sunt eu bolnav de optimism ...dar merita macar sa incerc ...acum cat sunt tanar ...si am curaj ...

De ce nu ar merge o afacere intr-un domeniu ..in care concurenta este ff mica ..sau chiar deloc ...? De ce sa nu mearga ...daca alegi ca politica firmei sa fie " clientul nostru ..stapanul nostru "?
Sorry ca am fost prea offtopic ...acum am vazut ca sunt la threadul cu petitia

....dar am simtzit rau de tot nevoia sa raspund