Thread: Muru !!!
View Single Post
Old 03-06-2008, 20:57   #19 (permalink)
Onutza
Registered User

Onutza's Avatar

WoW Characters
Depinde ce strategie aveti si unde sunt pusi magii sa stea.
Daca stau pe CC / dps adds nu o sa ii vezi pe dmg meter....daca stau pe Mumu....sunt sus pe DMG meter.
Ultima oara la noi am fost 4 magi in raid care au stat pe CC /dps adds....2x in each side dar sa vz ca nu e bine ce am facut ...am pierdut mult DPS din cauza asta.Inca o chestie naspa ca mag la Mumu...daca esti pe CC adds e ca draq pt ca poti da sheep DOAR DACA adds au intrat in incaperea unde e Mumu deci nu poti sa castezi sheep / pig daca adds nu sunt in camera...de unde rezulta ca pierzi automat vreo 3-5 sec...sau mai mult pana incepi sa dai dmg.
Oricum din experienta mea de mag din tot ce am vz acolo ( am fost doar 1 data ) e ca ,CC is not the way,mai bine pui un Hunter cu trap si ai rezolvat problema.Inca o chestie....primul add care intra in camera e magul...urmat de cei 2x bersekeri, cel putin asa am vz eu.
Daca se pun magi pe low HP target poti zice ca pierzi DPS pt ca nu beneficiaza tot timpul de 5x scorch debuf.
Cel mai bine de utilizat magii la lupta asta e sa fie tot timpul pe Muru si sa ajute pe Side/ santinels daca ceilalti raman in urma....locii sa fie pe adds pt ca au casting time de 2.5 sec la SB sau less daca au niste haste acolo, nu au nevoie de x debuf sa dea max dmg cu spells...

Oricum asta e doar parerea mea...daca am gresit omis ceva rog corectie.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
cat despre ce a zis Ptz 2x reply mai sus...Pyroblast ffs ca are mai mult dmg decat fireball.Deci daca furi bufful de pe magi ai 5-6x Pyro instante...care e ceva iar daca poti face asta de 2x pe wave x2 mages e un dmg destul de mare si benefic.

Last edited by Onutza; 03-06-2008 at 20:57.. Reason: Automerged Doublepost

Onutza is online now    Reply With Quote