Thread: [Xbox 360] Grand Theft Auto IV | GTA 4
View Single Post
Old 04-06-2008, 21:23   #741 (permalink)
Khan
Nick anterior: SKhan

Sistemul de dating e facut praf. Am "agatat-o" pe Carmen Ortiz pe love-meet.net dupa care m-am intalnit de cateva ori cu ea si ma suna sa-mi zica ca poate sa dea health boost (foarte tare zic!).

O sun dupa cateva zile (zile din joc nu real time) cand aveam fondness 97% si ma refuza spunand ca trebuie sa petrec mai mult timp cu ea (wtf am 97% fondness).

Zic ok, ma duc, ma vad cu aia si dupa ce se termina intalnirea o sun pt health boost si imi zice la fel desi era 100% fondness.

Imediat dupa imi da un mesaj sa-mi zica ca vrea intalnire. Sun sa ma intalnesc cu ea si ma refuza spunand ca vreau sa o "monopolizez" ca abia ne-am intalnit.

Mi se pare aberant, nu neaparat chestia cu fondness-ul si Health Boost-ul pe care inca nu l-am primit, dar mesajul de intalnire dupa care refuzul e de-a dreptul prostesc. Alta chesti e frustranta e cand stabilesti o intalnire cu cineva si te suna altu sa-ti propuna o intalnire pe care bineinteles il refuzi... sau nush.. poti sa faci intalniri in 3?

Khan is offline    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote