Ok, am o problema: am mutat tuner-ul pe calculatorul de langa TV, un X2 3800+ cu 2GB RAM. Avea un jaf de Radeon antic pe el, cu care nu reuseam sa misc nimic, asa ca am cumparat un HD 3450, in ideea de avivo, h.264 accelerat hardware, audio over HDMI si alte povesti. Bun, acum incepe distractia: folosind DVBDream si codec-ul CoreAvc proc-ul sta cam la 50%. Imaginea e destul de fluida, dar parca s-ar putea si mai bine. Instalez ATI Avivo, ultima versiune, luata de la ATI de pe site => sacadari, artefacte, incarcare procesor ~60% wtf??? Mai citesc, mai studiez, aflu ca singurul codec care ar folosi accelerarea hardware ATI ar fi Cyberlink. Instalez ( un codec care vine cu PowerDVD 7, ca ala de la cyberlink de pe site nu mi-l vede DVBDream-ul), deschid => imagine ok, dar sacadata, practic din secunda in secunda ia o pauza. Incarcare procesor ~10%, deci decodarea hardware e utilizata... WTF^2 ??? ( am uitat sa specific, toate testele s-au efectuat in conditiile in care aveam semnal si calitate maxima, antena fiind scoasa pe geam).
Sintetizand: posesori de placi video ATI cu avivo si de tunere DVB-T, ce soft si ce codec folositi? Multumiri anticipate.
Quote:
Originally Posted by darkeye Rivaldo, sa inteleg ca recomanzi tunerul de la Gigabyte ? Tare ma tenteaza sa imi iau si eu. Problema e ca am doar un pic peste cerintele lui minime (2600+, 640 RAM). Conteaza unde pun antena (directional vorbind - nord/sud...) ?
Am vazut ca in pachet are un adaptor semnal TV...pentru ce e ?  |
Adaptorul semnal TV e o simpla mufa, nimic mai mult. Calculatorul s-ar putea sa fie o problema, citeste povestea de mai sus!