View Single Post
Old 05-06-2008, 07:59   #999 (permalink)
MonkY
Registered User

maweryck: man, nu stiu ce varsta ai, insa pe mine unul m-ai zapacit complet cu "... .."-le tale. Mai folosesc si eu (ca-mi place suspansul) insa la tine toata fraza e un suspans total. E criminal modul acesta de a scrie. Sper ca te vei dezobisnui de el.

Intre timp, eu imi fac mea-culpa, insa am trimis un ultim email la cei de la PR Flamingo: 4 ACE. Sorry, insa deja sunt "plictisit" de discutii interminabile si fara nici-un rezultat. Mai exact, ma plimba cu "raspunsuri oficiale" de luni de zile. Pun aici si ultimul mesaj catre dansii, in ideea de a oferi o transparenta totala. Nu de alta, dar sa vedeti si voi la ce nivel am ajuns sa-mi scriu mailurile.
Quote:
Hello,

Ca semnatar al petitiei si membru Computer Games Online, am si eu o rugaminte: Se poate sa ne
oferiti si noua in sfarsit un raspuns oficial, real, astazi, in data de 05.06.2008 ?
Fara suparare, insa Domnul Adrian Munteanu (Media Relations Manager 4 ACE - Flamingo PR) ne
promite un raspuns oficial din Februarie 2008. Dvs. (Roxana Nitu - Press Officer) ne spuneti
"azi" acum o saptamana. Toti semnatarii au impresia ca noi tergiversam lucrurile, desi noi
depindem strict de pozitiile oficiale.

In cazul in care dvs. chiar nu aveti un raspuns sau nu doriti sa ne oferiti nici-un raspuns,
voi posta in threadul oficial dedicat petitiei online despre aceasta situatie. Situatie in
care mie personal ca PR mi-ar fi rusine sa ma aflu. Insasi definitia de Public Relations e
din start calcata in picioare prin faptul ca nu se transmite nimic "Public" si nu exista
nici-un fel de "Relations" cu publicul.

Acestea fiind spuse, va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi cat mai frumoasa !

Best regards,
MonkY

MonkY is offline    Reply With Quote