View Single Post
Old 07-06-2008, 10:35   #23 (permalink)
hector
I N C O N S T I E N T

hector's Avatar

Quote:
Originally Posted by raz View Post
exista 2 probleme mari si stupide

1)de ce nu exista vreo reglementare in legatura cu zgomotul infernal produse de scutere si motociclete turate la maxim ? La masinile noi stiu ca exista, masinile modificate care fac zgomot sunt ilegale in teorie, pe cand la motociclete/scutere majoritatea astora stock fac un zgomot infernal daca sunt accelerate.

2)de ce e legal ca toti copchii de 15 ani sa mearga prin trafic pe scutere si fara sa aiba nevoie de carnet ? Asta nu pot sa o inteleg, ala cu scuter merge peste tot unde merg si eu, prinde 60 la ora in oras si totusi nu are nevoie de carnet, asigurare si asa mai departe.

si mai a una mai mica, personala

3)o sa radeti, dar ar trebui interzise si rahaturile alea de taiat iarba cu motoare in 2 timpi sau ce au, aici in zona mea e la moda ca odata pe zi cate un vecin sa scoata pe la ora 14 "masina" de tuns care face un zgomot cat 2 motociclete. Termopan my ass, zgomotul ala trece prin termopan ca prin branza

Pai la cele 2 mari probleme exista si solutii si anume : 1) Politia romana si-a cumparat niste aparate cu care masoara zgomotul produs de motociciclete , insa nu cred ca vor avea asa de mult de suferit scuteristii cu masini de tuns iarba in 2 timpi ... Mai periculos mi se par aceste aparate pentru motoarele mari cu tobe din titan sau alte materiale care fac zgomot exagerat.
2)Nu e legal sa mearga copil de 15 ani pe scuter,abia de la 16 ani are voie ,daca are cursurile de legislatie facute/cumparate iar daca radarul l-a vazut cu 60km/h e gata de dus la mititica .

Quote:
Originally Posted by Nervoz View Post

a da.. era sa uit.. si atvurile cu tobe custom de iti tremura pieptul cand sunt langa tine.

Aia care merg cu atvurile in bucuresti sau in orice alt oras sunt niste retardati care nu stiu la ce se foloseste un atv ! Sunt prea prosti ca sa inteleaga ca masina aia aia nu e pentru oras,ci pentru drum greu ,pentru munte si asa mai departe .
Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt...

hector is offline    Reply With Quote