Quote:
Originally Posted by Ivan Si eu am tot MSI dar cateodata Wii-ul pierde conexiunea. Merge linistit o saptamana-doua si cand ti-e lumea mai draga imi spune ca n-are conexiune.
Nu am descoperit o solutie mai lejera decat sa resetez consola si routerul. |
Aceeasi problema o am si eu uneori si nici eu nu am gasit rezolvarea. DIn pacate va trebui sa ne multumim cu reset.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by CHRONIC Salut,
Am si eu o intrebare..mi-am luat Wii ieri, am AP fara parole in casa  , i-am dat sa se conecteze la internet, a facut o conexiune Test si mi-a mers..a zis succesfull si m-a intrebat daca vreau sa o upgradez la ultima versiune...I-am dat NO .
Problema e ca pana acum nu am reusit inca sa imi dau seama CUM sau in CE MOD se poate folosi internetul pe consola !!
Niste sfaturi pentru a ma scoate din ceata ar fi minunata...multumesc anticipat !
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
de asemenea, aveti idee daca se pot vedea DVD-uri pe Wii ?? Am nevoie de vreun soft in plus pentru asta ? multam. |
1. Pentru a putea folosi Wii Shop si implicit Internet Explorer pe care il vei cumpara cu 500 de puncte va trebui sa faci update la consola, nu e nicio problema pt ea. Pe Wii Shop Channel poti folosi un card VISA/Mastercard pt a cumpara puncte.
2. Nu poti vedea DVD-uri pe wii, cel putin nu momentan, poate in viitor se va gandi Nintendo sa scoata un canal pentru asta.