Quote:
Originally Posted by Vivio AI OVERCLOCK TUNER - manual
FSB FREQUENCY - 350 ... încercă prima dată aşa apoi 378 ca să ai 3400MHz
DRAM TIMING CONTROL - manual
pentru început setează 5 5 5 15
Vcore voltage - 1,2V .... dar mai întâi să zici ce ai trecut acolo
Cam atât văd la prima vedere, după ce vezi că merge poţi pune la memorii latenţele 4 4 4 12, dar musia la DRAM VOLTAGE să ai 2V, parcă Adat are nevoie de tensiune pentru asemenea setări. |
Exact indrumarile spuse de tine le-am facut si eu la procesorul si placa de baza din semnatura, dau FSB de la 200 la 240 prima data, restart si nu se intampla nimic, procesorul avand tot frecventa default. Unde ar mai trebui umblat sa pot mari si eu frecventa procesorului, mai mult de curiozitate, decat necesitate. Am schimbat doar ce e incercuit in poza de mai jos, dar fara folos, ce ar mai trbui modificat pentru a putea overclocka procesorul?
LA memorii am reusit sa le dau spd 4,4,4,12 la 1,9v stabil, dar nu era nici un plus de performanta asa ca le-am lasat pe auto
LE : e cam urgent, daca ati putea sa-mi raspundeti in seara asta, ca plec in vacanta, si nu o sa mai am acces la net o perioada de timp.....

] | Hdd- Wd 320 gb Sata 2| Tv tuner leadtek RM |dvd-rw philips| monitor: Samsung 2243nw 22" wide| case gembird |sursa: THERMALTAKE W0089RE 470W | imprimanta Hp deskjet 3920|

,

.