View Single Post
Old 08-06-2008, 12:21   #65 (permalink)
metal_heart
Registered User

metal_heart's Avatar

am toba de carbon fara DB killer pe a mea. si da, stiu ca politia si-a luat aparate de masurat zgomotul si sunt dispus sa-mi risc talonul de inmatriculare atata timp cat stiu ca zgomotul ala salveaza o viata sau mai multe. nu odata mi s-a intamplat ca cineva care voia sa treaca strada-n fuga pe rosu sa intepeneasca pe trotuar cand a auzit motocicleta venind. asa ca nu dau doi bani pe frustratii cu masini in leasing care stau spanzurati in centuri cu orele pe la semafoare si au ciuda pe motociclistii care se strecoara pintre masini si sunt deranjati de zgomotul tobelor. oare cati dintre cei care au postat aici au mers vreodata pe o motocicleta? daca da, cati ati spus pentru prima oara "frate, da-ma si pe mine cu 200 p'o roata sa vad si eu cum e" sau "daca ai trecut de 60 cu mine-n spate, iti crap capul"????

legat de zgomot, un Suzuki SV 1000 cu tobe stock face mai mult zgomt decat motorul meu cu toba de carbon. asa ca sictir! la fel, e o masina de jmeker la mine la bloc, o "tunaciune" cu borla, brembo si mai stiu eu stickere de doi lei pe usa care la fel, are o evacuare schimbata, si face mai mult zgomot decat motorul meu. si pe pantelimon trec mai multi frustrati cu "tunaciuni" decat motociclisti teribilisti.

metal_heart is offline    Reply With Quote