Thread: Compact vs Ring
View Single Post
Old 08-06-2008, 14:28   #9 (permalink)
bebe_unik
Registered User

bebe_unik's Avatar

am votat compact...este un ziar facut sa il rasfoiesti cat mergi 10 minute cu metroul sau ratb(daca ai loc)
ring este un fel de copie a ceea ce a inceput compact, dar nu prea iese
si daca vreau articole mai bine dezvoltate sau mai complete imi iau un ziar sau o revista axata pe tema respectiva

compact si ring sunt un fel de libertatea pt ca trebuie sa acopere tot felul de teme ca sa fie citit de diverse categorii de persoane...poate tanti care se uita la surprize surprize chiar vrea sa vada ce a facut andreea marin, tipul din metrou vrea sa mai citeasca niste stiri din sport, o tipa vrea sa citeasca horoscopul si poate un student face doar sudoku si citeste bancurile

Dar chestia care ma enerveaza si ma face sa cred ca ne meritam soarta este faptul ca multi oameni confunda acele cutii unde sunt puse ziarele cu niste cosuri de gunoi...ba mai mult ei nu confunda, dar nu le pasa ca nu e cos de gunoi.

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote