View Single Post
Old 10-06-2008, 23:56   #3487 (permalink)
Atty
Registered User

Eu unul cred ca daca se respecta politica asta cu Iphone 3G si abonament pe 2 ani impus( si nu orice abonament ci unul scump...) categoric nu se vor vinde asa multe bucati cum isi doresc cei de la Apple. Aici discutam de o afacere de crestere a cotei de piata si a operatorilor de telefonie, acesta este primul scop. Cu siguranta aceasta regula va fi pentru o perioada de timp determinata, de regula asa se lucreaza in marketing, timp in care se urmareste evolutia pietei.
Nu cred ca pretul la Iphone 1 o sa scada mult, numarul de Iphone 3G pe care o sa le gasesti la liber va fi clar mai mic . Sustin ideea ca Iphone nu este un produs destinat pentru toata lumea, este vizat categoric un anumit segment de consumatori. Nu cred ca scopul celor de la Apple este sa umple lumea de Iphone ci sa il vanda in mod sanatos, adica abonament la care sa castige si ei, sa primeasca un feed-back corect din partea pietei. Este evident ca afacerea lor mare este cu operatorii de telefonie, de ce credeti ca au scos un asemenea pret?

Atty is offline    Reply With Quote