Quote:
Originally Posted by Neodoru Nu va ingrijorati pt GPS pt ca Nav N Go va scoate SIGUR (este in lucru) iGO pt iPhone! Deci cu GPS-ul se rezolva  .
Cat despre motivele pt care iphone-ul se va lansa in toamna la noi, cred ca ele sunt Orange, care trebuie sa-si faca Visual Voicemail, Google, care trebuie sa dezvolte GoogleMaps pt romanika si Apple, care trebuie sa scoata un iTunes store (macar virtual) pt .ro. | nope, nu va fi un iTunes Romania, telefonul nu se mai activeaza decat in magazin.
-------------------- Editare ulterioară
-------------------- Quote:
Originally Posted by CBR Dupa parerea mea, iPhone-ul era f.overrated, acum e si mai si. Sa fim seriosi, mai bine imi cumpar un smartphone Nokia la aceasi bani, si care stie mult mai multe... | folosesc telefoane Nokia de 7 ani - cand erau simple erau perfecte. cand au inceput sa evolueze s-a ales praful. am un 6120 care are cea mai complicata interfata pe care am avut neplacerea s-o suport in viata. + un slot micro-SD care accepta doar anumite carduri micro-SD (am luat vreo 2 degeaba pana sa ma prind de asta).
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence.
Last edited by Strangelove; 11-06-2008 at 08:40..
Reason: Automerged Doublepost
|