View Single Post
Old 11-06-2008, 08:40   #3492 (permalink)
Strangelove
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
Nu va ingrijorati pt GPS pt ca Nav N Go va scoate SIGUR (este in lucru) iGO pt iPhone! Deci cu GPS-ul se rezolva .
Cat despre motivele pt care iphone-ul se va lansa in toamna la noi, cred ca ele sunt Orange, care trebuie sa-si faca Visual Voicemail, Google, care trebuie sa dezvolte GoogleMaps pt romanika si Apple, care trebuie sa scoata un iTunes store (macar virtual) pt .ro.
nope, nu va fi un iTunes Romania, telefonul nu se mai activeaza decat in magazin.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by CBR View Post
Dupa parerea mea, iPhone-ul era f.overrated, acum e si mai si. Sa fim seriosi, mai bine imi cumpar un smartphone Nokia la aceasi bani, si care stie mult mai multe...
folosesc telefoane Nokia de 7 ani - cand erau simple erau perfecte. cand au inceput sa evolueze s-a ales praful. am un 6120 care are cea mai complicata interfata pe care am avut neplacerea s-o suport in viata. + un slot micro-SD care accepta doar anumite carduri micro-SD (am luat vreo 2 degeaba pana sa ma prind de asta).

Last edited by Strangelove; 11-06-2008 at 08:40.. Reason: Automerged Doublepost

Strangelove is offline    Reply With Quote