Am jucat si eu CS...minim 5 ani.Nu mai stiu exact cat.Am invatat sa joc CS klumea abia in 2007-2008,dar suprinzator nu am mancat decat 4-5 banuri de care sa imi amintesc pe diversele servere necunoscute din tzara.Pe servere din afara nu joc pe motiv de lag.Joc bine,am fost acuzat de n ori de cod si injurat ca de birjari tot de n ori.Poate am avut noroc de admin absent(poate daca era prezent era incompetent si mancam mai mult de 4-5 banuri),de admini deshtepti sau poate doar am dat ceva poze ca le era lene sau nu stiau alta metoda de a vedea coadele :|.Cele cateva probleme pe care le-am vazut sunt cam urmatoarele,de la cel mai putin important la cel mai rau.
1.Codatii cand tu joci curat : No comment needed.
2.Lag-ul/ping-ul/latency:Stiti,e dea dreptul stresant sa joci pe un server unde se observa clar ca ailalti sau chiar tu te "teleportezi" sau esti viu,dar de fapt deja ai murit.Serverul stie,tu esti doar un amarat de client intarziat.Tu esti vinovat ca ai intrat si ai ales sa ramai pe tristul server in cauza.
3.Chiar subiectul acestui thread:adminii incompetenti sau oricum doreste fiecare sa ii denumeasca pe cei care dau slap/slay/kick/ban/exec quit cand au chef.Cum am zis,am avut parte de putine bucurii precum ban neanuntat si altele.Am jucat pe servere...unul imi amintesc ca se numea "Professional Gamers League Romania" sau ceva de felul,insa cu siguranta nu avea nici cea mai mica tangentza cu jucatul la nivel inalt.Un GOD denumindu-se "Pinky" juca cu wall si cum se zice popular,ma *oftica* lucrul asta.Am iesit de pe server,sperand ca poate dispare leguma.Cand am revenit consola CS-ului meu zicea calma "You have been banned from this server.".E ceva de felul rasu-plansu.Imi placea sa joc acolo pentru ca intra un anume individ ce juca chiar bine...desi juca doar cu AWP pe fy_snow.Celelalte servere pe care am primit ban erau usor de ignorat.Erau servere de noobi unde intrasem din plictiseala si cred ca erau indreptatiti adminii sa imi dea ban pt. ca stricam noobilor cheful de a invata CS :-).
Avand net incet si chiar mai rau,oscilant/instabil pentru o vreme indelungata am stiut ca nu voi putea pastra un server de-al meu.Acuma ceva vreme m-am trezit ca mi s-a triplat viteza la net si ca s-a stabilizat.ISP-ul meu are mari greutati in a-si anunta clientii ca vor repara ceva

.Am inceput propriul server,dar fiind inca la scoala si pentru ca pe moment am doar 2 admini,din care niciunul nu dedica interes maxim vanatorii de codati,nu il pot lasa non-stop pentru a salva /rank de la moarte.Oricum,as avea prea mare factura la electricitate.Joc sub exact acest nume si incerc pe cat posibil sa urmez regulamentul creat de mine.Nu aveti cum sa il ratati,e chiar pe motd

).Daca e cineva interesat/plictisit,stie CS binisor (deah,fara coade ca mancati ban de toate categoriile) si vrea sa se masoare cu mine,sa imi formez si eu o parere despre cat de bun sunt,va rog deschideti consola sau tabul Favorite si adaugati sau conectati-va la
netsky.no-ip.org .Cu ceva noroc,in acel moment va fi activ serverul.Este foarte mic (10 jucatori maxim) pt. ca am PC mai incet si pentru ca vreau sa joc CS deshtept,cu atat mai bine cu cat nu am de-a face cu o gramada da jucatori venind pe aceeasi alee,eu singur si restul echipei alergand disperata,cautand adversarii pe unde nici nu calcasera in timpul acestei runde.In general harta e ori snow_orange,ori india,poate bycastor sau chiar si cateva harti necunoscute multora :-).
Nota : Vorbesc de CS 1.6 strict.Imi "merge" si CSS,dar nu imi place faptul ca mie pare ca e cam greu sa observi reculul armelor si ca armele care le stiu cu rata de joc mica parca trag ca niste drujbe de rapid.