View Single Post
Old 12-06-2008, 21:47   #18 (permalink)
shortafella
Registered User

shortafella's Avatar

Quote:
Originally Posted by EMI View Post

Pari pesimist, si ma tem ca de la o experienta tragica.

Rezultatele par zero atunci când în ciuda progresului stiintei, tot îti moare cineva drag.
A murit o cunostinta (26 ani) de cancer la ovare but nu m-a afectat asta atat de mult incat sa am atitudinea asta fata de cercetarea in acest domeniu.

Dar aud atat de des de persoane care mor de cancer, iar pe net dau de numere ametitoare de morti de cancer, asa ca privesc toata treaba cu ochi foarte "judgemental"

Pana una alta, problema mea personala se rezuma la...mine, evident. Ca asa suntem noi oamenii: me first si apoi vedem cu restu.

Nu am cancer, dar logica mea inclina sa ma faca sa cred ca voi face. De ce? Fumez, sunt mai firav(am si treaba aia aiurea legata de respiratie BPOC) si traiesc in orasul asta [Bucuresti] cu un grad mare de poluare.

Acum ce sa spun...de la o varsta(un 55-60-65) hai sa spunem ca e ok sa faci cancer de fumezi samd, dar mor atatia tineri...ceea ce e aiurea.

Si atunci...de ce sa iti mai bati capul cu ceva de genul mers pe bicicleta pentru ceva ce nu te va salva oricum?

Cei care sunt pentru: nu am nimic cu voi. Respect faptul ca vreti sa faceti un bine. Dar oare chiar realizati ceva?
Mai bine dau un ban lui x-ulescu miclejean care are nevoie de o operatie care chiar il saveaza.

shortafella is offline    Reply With Quote