View Single Post
Old 13-06-2008, 01:33   #20 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Quote:
Originally Posted by shortafella View Post
Dar oare chiar realizati ceva?
Eu zic ca da. In plus, o fac si pentru mine, sa vad daca pot sa termin cursa, sa fac miscare (eu chiar am nevoie). Banii pentru cancer nu-i strang (potential) pentru mine, pentru ca mi-e frica pe viitor; sunt convins ca n-o sa mor de cancer... Dar am prieteni care lucreaza in cercetare medicala si stiu cat de importante sunt fondurile, si cat de multe descoperiri se fac. Iti recomand un site unde ai de citit o gramada de lucruri interesante: http://www.nature.com/nature/index.html

Daca toti ar fi avut atitudinea ta si nu s-ar fi facut asemenea progrese in medicina, acum mureai de pneumonie si n-aveai un dinte in gura la 30 de ani. Sa nu-ti mai spun de alte boli impotriva caruia acum esti vaccinat, pentru ca altii au donat bani, si s-a cercetat si descoperit leacul. Dar e de inteles, cand esti la caldurica si ti-e relativ bine, e simplu sa iei o gramada de lucruri... for granted, la naiba, ca nu-mi vine echivalentul romanesc in minte acum.

Regards,
A.

AxA is offline    Reply With Quote