Thread: Nokia N95
View Single Post
Old 19-06-2008, 21:51   #1278 (permalink)
maxx1nsane
FX47 Staff

maxx1nsane's Avatar

Quote:
Originally Posted by BigJon View Post
Salut .. am si eu o nemultumire legata de telefonu meu .. am un mic joc la slide jos in dreapta lui cand este deschid .. nu caut perfectiunea .. ) dar mi se pare un pic cam foarte enervant ..... as vrea sa stiu daca pot sa fac ceva in privinta asta..
aa .. si inca ceva .. in caz ca vreau sa il vand care spuneti voi ca este pretu corect pentru telefon .. il am de 3 saptamani ...
in privinta slide-ului cauta pe youtube, vezi ca e un filmulet despre cum se poate "repara" slide-ul
cu pretul poate te ajuta colegii

Quote:
Originally Posted by gabib77 View Post
Nu-i apare nici un satelit la "Satellite Status" - scrie "no satellite data available" - i-am gacut si update de fiemware la ver.20 si tot nimic
I-am instalat si Garmin, am mers cu el 1 ora prin Bucuresti cu masina si nu a gasit nimic...
fii atent, intrii dupa cum urmeaza:
Menu > Tools > Connectivity > GPS data > [apare searching for GPS satellites si Calculating GPS data] > Position > unde tre sa iti apara Waiting for GPS > Options > Satellite status > astepti acolo pana iti apar niste dreptunghiuri goale, cand se va conecta la sateliti, acele dreptunghiuri se vor umple.

La Position settings tre sa ai selectat Integrated GPS
Daca antena este ok, iar softul este bun, nu are de ce sa nu mearga

maxx1nsane is offline    Reply With Quote