View Single Post
Old 20-06-2008, 20:27   #325 (permalink)
Kali_
Registered User

Da,din cauza bleedingului l-am dus,atat.Cu lumina stinsa si .jpg black 0,0,0 fullscreen se vedea suficient de bine in camera sa vad ce scria pe rotitza de la aparatul foto.Nu consider asta normal la nici un monitor. Lucrez mult cu autocad,care are background negru.Se vede rau,asa,cu draperiile trase,semintuneric.
Preferam pixeli morti decat "neoane" pe toate 4 laturile si pe centru,ca la masinile "tunate".
In legatura cu 971p-nu stiu exact ce ghosting are.La 970p in TeamFortress2 sau alte shootere nu vad nici un pic,insa se vede destul de rau daca "smucesc" harta in World In Conflict.La fel si la acest TN,tot 16 ms.Pai...?

Chestia nasoala e ca n-am vazut ultimele 6-7 posturi-si l-am dus TOTUSI la garantie..Azi e a 4-a zi,si fiind vineri..+ weekend..o sa stau 1 saptamana fara el.Ce-o fi nevoie de atatea constatari sa mi-l dea inapoi,nu inteleg? Pentru ca tot pe asta (sper!,nu altul mai rau) o sa-l primesc,sunt 99% sigur.

@MajorThreat : Intai am trimis mail cu aceeasi poza de aici de pe forum,dupa care m-au sunat sa li-l duc in garantie.Amiabili,au fost ok.Pana azi,cand am dat al 10-lea telefon:well,il primesc si eu azi?Pe de-o parte ii inteleg,ei doar l-au pasat la service-ul Horizon,pe de alta parte,ce vina am eu,ca am cumparat de la ei?

E foarte urat ce se intampla,oricum.Nu am sa mai cumpar niciodata un produs bazandu-ma prea mult pe garantie-parca mi-e mai urat decat sa alerg prin labirintul administratiei dupa aprobari si certificate.
Si in orice caz,niciodata nu am sa mai comand un monitor on-line.Nici nu-l comandam daca la noi in multe dintre magazine nu s-ar beli ochii la maxima mirare cand ceri sa ti se arate un monitor,ete chiar asa,fara sa-l si cumpar la o adica!-si nu,nu in display cu alte 30 ,in split,ruland filmulete 640x480 pe un 1680x1050

Kali_ is offline    Reply With Quote