Quote:
Originally Posted by bodysh sal . am si eu o problema .. cine poiate sa ma ajute sa posteze pe forum.. am un ps2 slim sch 70004 si am pes 2004 ep el si merge .,.. am incercat inca 2 jocuri soul calibur 3 pt ps2 si god of war si nu merg imi cere sa introduc unc d pt ps sau ps2 .. cele 2 jocuri sunt originale inc arsaca cumparate si nu merg .. ce pot sa fac?? cine ma ajuta ???,,,ms |
Daca spui ca sunt originale si iti da mesajul acela, inseamna ca jocurile sunt dintr-o regiune si consola din alta, pe PS2 jocurile sunt blocate pe regiuni.
De exemplu daca ai un joc NTSC si o consola PAL, atunci nu o sa iti mearga jocul, o sa iti apara mesajul respectiv, la fel daca ai un joc PAL si o consola NTSC.
De unde ai jocurile, sunt PAL sau NTSC?
Scrie pe carcasa pe partea din fata, in coltul din dreapta sus, este un dreptunghi unde scrie PAL sau NTSC.
Consola la fel, daca e luata din europa, cel mai probabil e PAL, daca e luata din Asia, America sau Japonia, e NTSC.
Cam la fel e si cu jocurile.
Ca sa mearga jocurile originale NTSC pe o consola PAL, sau invers, trebuie sa iti modezi consola.
Pentru modare cauta pe aria de publicitate.
Bafta.