| problema Garena - dota
mi-am facut acu cateva luni un cont pe ... gg game se numea atunci... am facut putzin xp ... si de la un momentdat n-a mai vrut sa ia xp deloc... l-am lasat de atunci ca n-am mai avut timp .. acu joc iar de vreo saptamana si ceva... tot lu lua xp ... am facut cont nou... nu ia nici pe ala xp ... am xp 0 pe el... xp bineintzeles cand castigi jocuri... nu ia deloc... am si un prieten cu aceeasi problema... si-a facut si el .. mai multe conturi .. aceeasi problema... si a castigat destule meciuri... 5v5... am gasit pe net vreo 2 "rezolvari" ... una sa sterg programu si reinstall... a 2-a ... sa astept sa dea hostu quit... si apoi sa dau si eu quit mission... lucru pe care nu-l faceam tot timpu... dar ca sa ma asigur am incercat si asta... drept urmare... 0 xp...... alte "rezolvari".. chiar n-am gasit...pe totzi care i-am intrebat.... nu stiu... nu au intalnit... si eu .. si cel de care ziceam cu aceeasi problema .. avem net de la rds constanta... nu cred ca influentzeaza...dar am zis... just in case... stie cineva ce naiba poate fi?
|