View Single Post
Old 24-06-2008, 18:53   #1 (permalink)
Vorphalack
Registered User

problema Garena - dota

mi-am facut acu cateva luni un cont pe ... gg game se numea atunci... am facut putzin xp ... si de la un momentdat n-a mai vrut sa ia xp deloc... l-am lasat de atunci ca n-am mai avut timp .. acu joc iar de vreo saptamana si ceva... tot lu lua xp ... am facut cont nou... nu ia nici pe ala xp ... am xp 0 pe el... xp bineintzeles cand castigi jocuri... nu ia deloc... am si un prieten cu aceeasi problema... si-a facut si el .. mai multe conturi .. aceeasi problema... si a castigat destule meciuri... 5v5... am gasit pe net vreo 2 "rezolvari" ... una sa sterg programu si reinstall... a 2-a ... sa astept sa dea hostu quit... si apoi sa dau si eu quit mission... lucru pe care nu-l faceam tot timpu... dar ca sa ma asigur am incercat si asta... drept urmare... 0 xp...... alte "rezolvari".. chiar n-am gasit...pe totzi care i-am intrebat.... nu stiu... nu au intalnit... si eu .. si cel de care ziceam cu aceeasi problema .. avem net de la rds constanta... nu cred ca influentzeaza...dar am zis... just in case... stie cineva ce naiba poate fi?

Vorphalack is offline    Reply With Quote