Thread: [PS3] Battlefield: Bad Company
View Single Post
Old 25-06-2008, 15:00   #61 (permalink)
Tavitzu
Registered User

Tavitzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by DonAdryan View Post
Tavitzu, la gun tocmai incepuse o noua runda si am vrut sa ti-o iau inainte la gun, insa, cand am ajuns langa el am apasat R2 in loc de O si a aparut cutitu' ... Acuma daca tot il scosesem... Mi s-a parut f. funny si te-am mai facut o data, just 4 fun! Lame era daca iti luam si locul la gun, ceea ce nu am facut. Din contra, te-am mai si salvat de un tanc care venea la noi in baza, pe stanga pe langa gun-ul tau... In sfartit, te-am mai calcat o data din greseala cu tancul, iar ultima data ai murit di cauza mea pe langa baza lor, impreuna cu ceva inamici... Oricum am ras bine, parca aveam ceva cu tine, de mereu pikai in calea mea...

Pe PSN degeaba iti dam add ca ai lista plina... vezi ce faci si adauga-ne tu!
heh, a 2-a oara cand mai omorat intentionat pe acel gun voiam sa te iau cu mine acasa intr'o cutie dar m-am razgandit ca ti-am mai vazut nicu pe forum)
in legatura cu tanku ala care era condus de Gabitzu si inca cineva....eh tot eu l-am omorat ca a intrat in baza
Dar oricum a fost fun, in legatura cu lista mea de friends ...este plina pentru ca nu stiu pe cine sa scot..trebuie sa caut lume ce ma are adaugat de 2 ari de pe alt account...ca doh...ii prea greu sa joci pe unu de acea vam rugat sa'mi dati un pm cu id-u vostu (nu toti doar pe care nu'i am tekken,don w1st )

Tavitzu is offline    Reply With Quote