View Single Post
Old 26-06-2008, 03:39   #327 (permalink)
Kali_
Registered User

L-am schimbat in sfarsit.Nu mai are dungile de bleed pe laterale-dar este cam "spalacit"..ma rog,ca orice TN,cum zicea si Cosmin_C-nu asta e problema, e ok.In mod clar, e mult mai bine la capitolul backlight decat primul.

Problema este alta acum: fata de cel pe care l-am dus,acest monitor face un pattern de moire,foarte ciudat: numai cand misc pozitia capului fata de monitor!-pe orice zona a monitorului.Ca o grila fina aplicata peste imagini!.

Se vede foarte tare mai ales pe fond/meniu gri,cum este aceasta culoare de la fereastra de post reply.In loc sa fie un gri uniform,parca este hasurata fin,ca si cum brusc marimea dotpitch-ului s-ar mari de cateva ori,uniform.Dar culmea este ca daca ma uit fix efectul dispare,insa apare imediat cum misc privirea.Este mult mai vizibil daca misc capul stanga dreapta privind monitorul.
Am probat si cu alt cablu dvi,si cu cel vga,si pe alt system,etc etc,nu dispare deloc.
Nu vad decat 2 motive:1.refreshul face pozne-desi este setat 60 hz si 2.cumva coatingul anti-reflexie sa faca acest pattern ?
Sincer am innebunit...cand l-am probat nu am avut cum sa ma apropii suficient sa vad aceasta problema,am verificat doar daca mai are bleeding-in plus,nu am mai vazut nicaieri asta-nici la lcd de la telefon.Am facut deja 7 drumuri (luungi)cu taxiul la service,iar sa ma duc...
Va multumesc pt orice sfat

Kali_ is offline    Reply With Quote