|
Se observa de la aproximativ 80 cm-1 m-cu cat mai aproape cu atat mai puternic.Este foarte vizibil in jocuri si filme.Senzatia este de dotpitch de marimea celui de la un televizor,putin mai mic,combinat cu moire.
Primul monitor ,cel cu bcklight bleed nu avea aceasta problema.Amintirea e proaspata,de acum 1 saptamana.Mai mult,ma vad obligat sa aduc iar in discutie monitorul de 19" vecin si prieten,samsung 970P,caruia cred ca-i tiuie urechile de atata barfa.De bine.
La orl mi-au zis ca am horizontita acuta,mi-au dat un tratament de espeveatina,macar cateva ore pe zi,sa se reduca inflamatia oculara.Totusi,un alt medic mi-a zis ca s-ar putea sa fie un acces de ghinionotita ,mi-a recomandat sa scriu review-uri pozitive,chiar elogiatoare daca pot,poate se muta virusul de la mine,a zis sa accept chiar si cu un milion mai putin chit ca e nou nout-si,fii atent aicea chestie tare,in garantie inca 2 ani de acum inainte!
De curand au dat drumul la achievements pt. Pyro in TeamFortress2,nu vreau sa pierd timpul cu flame-uri tip text cand pot sa le dau direct 3d,"critical",cum e frumos.
|