View Single Post
Old 30-06-2008, 11:50   #9 (permalink)
CYB34
Warrior Trainer

CYB34's Avatar

Am ajuns la lvl 40 cu BS si il gasesc mai distractiv decat Conqueror (46) care este ok PvE dar boring PvP.
Dupa level 20 BS poate parea chiar OP, Crush Armor crit = 1 shot mob same lvl. Totusi sunt foarte rare criturile, recordul meu este 1100 Crush Armor la 39 in lvl 38 (nu minion).

La supravietuire a devenit mai bun decat conqueror solo, reusesc sa dau jos grupuri de 5-6 mobi same lvl si solo elite iar la sfarsitul luptei ramane 100% HP. Nu este simplu dar cu o pozitionare buna in lupta 3 mobi pot pica instant din Internal Bleed III.
Nu fac deloc economie la abilitatile care consuma mana si nu intru in lupta fara Blood Flow si Battle Roar.

Cand l-am dus in Sanctum si am vazut cum tine MT numai din Blood Flow mi-am dat seama ce lipsea din party cand mergeam cu Conqueror-ul.

Build link: http://www.conanarmory.com/feat.aspx...3fefe2f2e2df28

PS: Singurele probleme cu BS le-am intampinat la level 9 in Volcano unde abia reuseam sa omor 2 mobil lvl 8. Acest issue se va rezolva, nu judecati BS inainte de lvl 20.

Last edited by CYB34; 30-06-2008 at 12:04..

CYB34 is offline    Reply With Quote