View Single Post
Old 01-07-2008, 01:51   #3663 (permalink)
Apple

Apple's Avatar

@Night Addict: Nu-i "excluziv" vorba de interfata,din pacate,cine a zis,bine a zis : "iPhone nu e si nici nu va fi pentru toti."
Sa o luam pe rand:
1.iPhone-ul merge foarte bine prin EDGE,prin WireLess,zboara.Nu se mai pune problema odata cu sosirea celui 3G.
2.Interfata..DA,iti dau dreptate,e uluitoare,nu vezi asa ceva "pe toate drumurile".
3.De cate ori folositi transferul prin BlueTooth?Eu nu-i duc lipsa,am serviciul HandsFree BlueTooth si imi ajunge. (Daca faceti parte din categoria "Ia vere ce mai ai nou sa-mi dai si mie o maneluta,ceva!",exculeti-va) In orice caz,bucuros sunt sa va anunt ca,odata cu iPhone 3G avem si FileTransfer.
4.Camera..Am auzit de toate..Si ca nu poti filma,ca e prea mica,ca nu face fotografii bune,etc. .Va provoc,puneti o poza,facuta in aceleasi conditii,in acelasi loc,cu o camera de 2.0MP,needitata si o sa vedem care iese mai bine,pe lumina zilei nu aveti nici cea mai mica sansa sa "bateti" iPhone-ul ; Ba mai mult,poti si filma,exista aplicatie dedicata.
5.GPS-ul prin iPhone va funtiona si fara WireLess,incep deja sa se faca softuri separate (Se vand prin AppStore,deci nici aplicatiile NU mai sunt o problema).
6.iTunes..In Romania n-avem pretentii,dar credeti ca strainilor le pasa chiar atat de mult incar sa nu dea 0.99$ pe o piesa?Eu cred ca nu,cel putin eu am dat.Am si comparat cea gasita pe oDC si cea de pe iTunes.In difuzor nu sesizezi,dar in casti imi pare ca suna mai frumos si mai clar.
Parerea mea,sunt utilizator de Windows si de Mac Os X,nu reneg Windows-ul,dar majoritatea programelor sunt cu licenta,ceea ce nu pot spune despre Mac.La fel si GadGet-urile care ruleaza Windows Mobile,aplicatii "La Greu" Cracked,la iPhone macar nu exista o sursa oficiala a aplicatiilor (ma rog,va exista dupa 11.07) ca sa spui ca sunt Crack-uite,fara licenta.
In concluzie,sunt mai mult decat multumit de iPhone,primul telefon care ma multumeste in totalitate,credeti-ma..Am avut destule!

Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III
*Nick Anterior: Perfect Enemy

Apple is offline    Reply With Quote